Dzsudzsáknak mondott köszönetet a paralimpikon

Forrás: Twitter/FotoPyK -
Bereczki Dezső paralimpia Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Dezső paralimpikon szeretné beteljesíteni álmát. Az a vágya, hogy érmet szerezzen az olimpián. Az asztaliteniszező mindent megtesz a sikerért, és nem mulasztotta el megköszönni a támogatást azoknak, akik segítették őt, például Dzsudzsák Balázsnak.

A 34 éves paralimpikon nagy eséllyel indul az olimpián, és nagyon szeretne érmet nyerni. Útnak indult, hogy megvalósítsa egyik legnagyobb álmát, közben köszönetet mondott azoknak, akik támogatták őt, például Dzsudzsák Balázsnak.

Dzsudzsák Balázs Forrás: Twitter/FotoPyK

"A sok segítség közül még egyet kiemelnék és ezúton is szeretném megköszönni a Magyar Labdarúgó Válogatott csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak, hogy a Riói Paralimpiára való felkészülésemet önzetlenül támogatta. Nagyon köszönöm Balázs és hajrá Feröer ellen!!" - írta Berecki Dezső Facebook-oldalára. "Veled vagyok és soha nem szoktam hirdetni, ha segítek, de ez most más, mert amit Te/Ti produkáltok az az igazi meló! Le a kalappal Dezsikém, és az egész olimpiai csapat előtt! Veletek vagyunk, szurkolunk!" - válaszolta Dzsudzsák Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.