Egy óriási dühkitörés áldozata lett a Való Világ villája

düh Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időben, egy helyen akadtak ki a Való Világ szereplői, akik bár látszólag apró dolgokon húzták fel magukat, mégis óriási konfliktus lett belőle.

"Nem vágtad fel a hagymát! Csak napozni akarsz! Az az én helyem!" - ilyen és ehhez hasonló problémákkal kellett megküzdeniük a Való Világ játékosainak, akik egy paprikaevő verseny után estek egymásnak, és

elég nehézen sikerült lehűteni a kedélyeket.

Heteró pasi nem zuhanyozna VV Vivivel?

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy börtönviselt játékos és egy meleg srác költözött be minap a villába. VV Vivi, aki a második napon már puncit is villantott, úgy döntött, megmosdatja Zsoltit. A teljes cikket itt elolvashatod!

Renée Zellweger eltűnt a képernyőkről - Vajon mit csinálhatott?http://www.life.hu/sztarok/20160905-renee-zellweger-eltunt-a-kepernyokrol-vajon-mit-csinalhatott-hat-evig.htmlAz Oscar-díjas színésznőt 6 éve nem láthattuk a mozivásznon, ám szerencsére ez a múlté, hiszen a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében visszatér. Ennek ellenére adja magát a kérdés, mit csinálhatott az utóbbi években? TV + Sztárok--Nem semmi! Aleska festői környezetben villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-elkepesztoen-szeles-terpesszel-hodit-aleska.htmlAleska már többször is bebizonyította, hogy remek légtornász, sőt különböző gyakorlatokat is mutatott a Life.hu riporterének. Legutóbb pedig egy csodás környezetben pózolt, ahol megint meggyőződhettünk róla, hogy elképesztően hajlékony. TV + Sztárok--Szemtanúja volt anyja halálának a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-a-magyar-szarmazasu-szineszno-mariska-hargitay-mellett-hunyt-el-az-edesanyja.htmlA fél világot sokkolta, amikor a hollywoodi szexszimbólum, Jayne Mansfield 34 évesen életét vesztette egy autóbalesetben. Most azonban kiderült, hogy a tragédia napján a magyar származású Mariska Hargitay is a kocsiban ült, és szemtanúja volt édesanyja halálának. TV + Sztárok--Óri­ási de­kol­tázst villantott Ke­resz­tes Il­dikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hoppa-ori-asi-de-kol-tazst-villantott-ke-resz-tes-il-diko.htmlKeresztes Ildikó egy elég szexi sze­re­lés­ben vá­sá­rol­ga­tott, a látványa pedig csakúgy vonzotta a tekinteteket.TV + Sztárok--Ez azért durva: Hugh Grant nem ismerte fel Renée Zellwegerthttp://www.life.hu/sztarok/20160822-hugh-grant-nem-ismerte-meg-kolleganojet-renee-zellwegert.htmlÉletemben nem láttam még ezt a nőt – mondta Hugh Grant egy brit talkshow-ban, miután elé tették a színésznő fotóját. TV + Sztárok--A sors ismét összehozta Keresztes Ildikót és volt mentoráltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-ujra-keresztes-ildiko-kezebe-kerul-volt-mentoraltja-hegyi-david-sorsa.htmlHat évvel ezelőtt Keresztes Ildikó szavazata döntött Hegyi Dávid sorsáról, akkor azonban az ifjú tehetségnek el kellett hagynia a színpadot. Most azonban a Star Academy nevű, új TV2-s tehetségkutatóban ismét találkoznak: Dávid versenyzőként, Ildikó pedig mint zsűritag. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.