Tápai Szabina szexi életmód mozgás alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor kedvese akkor is gyönyörű, ha épp egy laza wellness napot tart. 

Kisimult arc, tökéletes bőr, hatalmas mosoly: Tápai Szabina egy kis tekerésre készül, és ettől a rossz idő sem tartja vissza. A csinos anyuka a képmegosztó oldalára töltötte fel azt a fotót, amin épp egy kis lazításhoz készül. A kép tanúsága szerint Szabina is az infratrénerre esküszik, mi azonban kíváncsiak lennénk, ennél jobb alakja lehet -e egyáltalán a sportolónőnek.

Forrás: Instagram/kucseratapaiszabina

Az infratréner egyébként nemcsak az alakot formálja, de a bőr is szebb lesz tőle, és állítólag a narancsbőr ellen is hatásos. Persze a cellulitisz ellen vannak más trükkök is: itt már mutattunk is néhányat korábban.

Kiakadt? Beyoncé egy baseball ütővel randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-szuletesnapja-alkalmabol-egy-ujabb-dallal-lepett-meg-minket-az-enekesno.htmlA világ továbbra is Beyoncé új vizuális albumán csámcsog, ami elég erősen utal arra, hogy Jay-Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég már felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, vasárnap, az énekesnő 35. születésnapján, pedig egy újabb is napvilágot látott. TV + SztárokOrigoEgy óriási dühkitörés áldozata lett a Való Világ villájahttp://www.life.hu/sztarok/20160905-egy-duhkitores-aldozata-lett-a-valo-vilag-villaja.htmlEgy időben, egy helyen akadtak ki a Való Világ szereplői, akik bár látszólag apró dolgokon húzták fel magukat, mégis óriási konfliktus lett belőle. TV + Sztárok--Csonka András Gálvölgyi Jánossal szelfizett: így fest most a nagybeteg művészhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-csonka-andras-szinesz-galvolgyi-janossal-szelfizett-igy-fest-most-a-nagybeteg-muvesz.htmlCsonka András elcsípte egy közös fotóra a népszerű magyar művészt. Egész jól fest most Gálvölgyi János! TV + SztárokOrigoDúl a szerelem a villában: VV Dina vajon koppanni fog?http://www.life.hu/sztarok/20160905-vv-lori-es-vv-dina-kozott-dul-a-szerelem-a-fiu-csak-taktikabol-csapja-a-szelet-a-lanynak.htmlSejthető volt, hogy a Való Világ legújabb szériájában idővel tombolni fognak a hormonok, de azt nem gondoltuk volna, ilyen gyorsan fellobban a szerelem, mégha az egyoldalú is. TV + SztárokOrigoRenée Zellweger eltűnt a képernyőkről: Vajon mit csinált?http://www.life.hu/sztarok/20160905-renee-zellweger-eltunt-a-kepernyokrol-vajon-mit-csinalhatott-hat-evig.htmlAz Oscar-díjas színésznőt 6 éve nem láthattuk a mozivásznon, ám szerencsére ez a múlté, hiszen a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében visszatér. Ennek ellenére adja magát a kérdés, mit csinálhatott az utóbbi években? TV + Sztárok--Várkonyi Andreát erre a különleges tárgyra bízza az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-varkonyi-andrea-kisse-babonas-magikus-bokalanc-ovja-ot-a-mindennapokban.htmlA műsorvezető hatalmas meglepetéseket okozott a munkatársaknak a felvételek során, így biztosak benne, hogy a nézők is élvezni fogják a műsort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.