Dúl a szerelem a villában: VV Dina vajon koppanni fog?

VV Lóri VV Dina szerelem taktika Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejthető volt, hogy a Való Világ legújabb szériájában idővel tombolni fognak a hormonok, de azt nem gondoltuk volna, ilyen gyorsan fellobban a szerelem, mégha az egyoldalú is.

VV Dina elvileg három hónapos párkapcsolatot hagyott kint, amikor beköltözött a villába. Úgy tűnik a bezártság és Lóri közelsége hamar elfeledtette vele a kinti románcot. Dina szemmel láthatóan fülig belezúgott Lóriba, aki viszont bevallotta, hogy

csak taktikából csapja a szelet a szabadszájú lánynak.

A villafiú szerint

nem barátnőt és szerelmet ment keresni a luxusbörtönbe,

a 36 millió forintért viszont bármit megtenne.

Ha ez a taktikázás kiderül, VV Dina biztosan magából kikelve fog majd üvölteni, ahogy azt tőle már megszokhattuk. No de nézzük, hogyan bontakozik ki ez a szerelem:

Itt a VV8 első pucérkodása - Mindössze két órával a beköltözés után

VV Vivi már a bemutatkozójában is hangsúlyozta, hogy a ruha neki börtön. Egy üveg pezsgő elfogyasztása és mindössze két óra villalét után pedig ki is szabadított magát a rabságból. Kedve támadt egy kis fürdőzéshez. A legtöbb lakótársa szánakozva figyelte a részeg lányt, de akadt olyan is, akit egyenesen sokkolt a dolog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.