"Hogy került a baba pocidba?"- Kínos kérdésekkel árasztották el Csobot Adélt a kicsi óriások

Csobot Adél Istenes Bence Kicsi Óriások RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kímélik a Kicsi Óriások versenyzői a hozzájuk vendégségbe látogató Csobot Adélt és Istenes Bencét. A Kisördögök egyik versenyzője, plédául egy zavarba ejtő kérdéssel rukkolt elő- Adél hirtelen válaszolni sem tudott rá.

A második adásban már minden táncospár, énekes és kistehetség egymás ellen és a csapatukért versenyez majd, így gyűtjve pontokat a produkcióikkal.

A gyerekek mellett sztárvendégek is érkeznek, így például

Istenes Bencét és Csobot Adélt is vendégül látják majd a műsor kistehetségei!

Az apróságok nem bántak kesztyűs kézzel a sztárokkal és

olykor arcpirító kérdéseket is feltettek nekik.

Nem volt szívbajos például a Kisördögök egyik tehetsége, Olívia sem, aki azonnal feltette az őt érdeklő kérdést, miszerint hogy került Adél pocakjába a kisbaba. A fiatal anyuka rögtön párjához fordult segítségért, hiszen a meglepődöttségtől szóhoz sem jutott.

Az Éjjel Nappal Budapest szereplőjét kiutálták a sztárvillábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-nem-kivanatos-szemely-a-sztarok-szerint-kiraly-petert-harsanynak.htmlA tegnap esti Nyerő Páros igazán izgalmasra sikeredett. Váratlan fordulatokban, összeveszésekben és cselszövésekben sem volt hiány. TV + SztárokOrigoDúl a szerelem a villában: VV Dina vajon koppanni fog?http://www.life.hu/sztarok/20160905-vv-lori-es-vv-dina-kozott-dul-a-szerelem-a-fiu-csak-taktikabol-csapja-a-szelet-a-lanynak.htmlSejthető volt, hogy a Való Világ legújabb szériájában idővel tombolni fognak a hormonok, de azt nem gondoltuk volna, ilyen gyorsan fellobban a szerelem, mégha az egyoldalú is. TV + SztárokOrigoMicsoda?! Rihanna terhes?http://www.life.hu/sztarok/20160905-rihanna-kisbabat-var-a-kanadai-szarmazasu-rappertol.htmlRihannától megszokhattuk, hogy szinte minden héten szolgáltat témát a bulvársajtónak. Hol botrányos koncertjei, hol felismerhetetlen külseje miatt kerül a címlapokra. Most viszont mindenki megdöbbenésére felröppent a hír, hogy Riri kisbabát vár újdonsült szerelmétől. TV + Sztárok--Istenes Bence könnyesre röhögte magát élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-istenes-bence-konnyes-rohogte-magat-a-valo-vilag-powered-by-big-brother-cimu-musoraban-vv-viki.htmlHa nevetni kell, hát nevetni kell! Így volt ezzel Istenes Bence is a tegnapi Való Világ powered by Big Brother összefoglalója közben. A műsorvezető könnyeivel küszködve, a röhögéstől fuldokolva próbálta felsorolni a villalakók neveit. Hogy miért tört rá ez az alattomos röhögőgörcs? Olvass tovább és megtudod! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzent ég! Csupa vér Bruce Willis lányának arcahttp://www.life.hu/sztarok/20160902-bruce-willis-lanyanak-arca-verben-uszik-egy-szerep-kedveert-csufitottak-el-a-maszkmesterek.htmlBruce Willis és Demi Moore legidősebb gyermekét baleset érte? A 28 éves színészpalánta arca csupa vér és heg... TV + SztárokAFPMicsoda édeshármas! Kiss Ramóna szendvicsbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160901-kiss-ramona-solti-adammal-es-kinizsi-ottoval-fotozkodott-edes-harmasban.htmlKiss Ramóna elmondása szerint egy ideje már a szinglik táborát erősíti. Ám utolsó közösségi oldalára kiposztolt fotóján jól látszik, így is mennyire élvezi az életet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.