Neki a legjobb: 33 éves lett Pippa Middleton

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images -
Pippa Middleton testvér Katalin hercegné születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztusi korba lépett Katalin hercegné húga, és van mit ünnepelnie. Az egyetlen dolog is megtörténik vele hamarosan, ami eddig még hiányzott tökéletes életéből, vagyis, nemsokára megházasodik.

Már Katalin hercegné élete is irigylésre méltó, de valljuk be, nagyon sok protokoll és szabály jár a ranggal, ami nehezíti a mindennapjait. Ott van azonban a húga, Pippa Middleton, aki nővére házasságával kellő hírnévre tett szert, de mégsem kötik a királyi szabályok.

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

Megtehet szinte mindent, amihez kedve van, senki nem fogja őt megszólni, és nem is kell részt vennie a királyi család számára kötelező rendezvényeken. Ráadásul már a hercegét is megtalálta, aki egy igazán gazdag üzletember, tehát ha eddig volt is anyagi gondja, ezzel egy csapásra megszűnik. Pippa Middleton 33 éves korára szinte mindent megkapott az élettől, amire eddig vágyott, már csak arra vagyunk kíváncsiak, mekkora bulit is csap majd ennek örömére!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.