Gyász! Mészáros Árpád Zsolt talált rá halott barátjára

halál Mészáros Árpád Zsolt gyász színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház tagja még gyerek volt, amikor át kellett élnie ezt a szörnyűséget. Bár évek teltek el, ma is rémálmok gyötrik az eset miatt. 

Zsolt a Blikknek elárulta, a vízparti nyaralások mindig felszínre hozzák a régi, fájó emlékeket. A színész fiatalon, egy feladat keretein belül talált rá egy vízbe fúlt barátja holttestére, ami örökre beleégett az emlékezetébe.

Forrás: RTLKLUB

"Gyerekkoromban imádtam a vízi sportokat. Évekig úsztam, illetve rendszeresen jártunk kenuzni Sóstóra. Egy barátunk vízi mentőként dolgozott ott, gyakran besegítettünk neki, és terepszemléztünk csónakkal a környéken. Éppen együtt voltunk, így a forga­táson sem volt idegen a vízi mentés inspirálta feladat. Amikor egy ismerős srác megfulladt, felhevült testtel ugrálhatott a vízbe. Mi találtunk rá a móló­nál, sosem felejtem el, a vízben sétálva egyszer csak éreztem, hogy valami a lábamhoz ér.

Azt hittem, egy darab linóleum, ám rájöttem, hogy az egy emberi test.

ValóVilág: Lóri Dinának: „Fogd meg!” (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160906-valovilag-lori-es-dina-igy-kozelednek-egymashoz-szexualisan.htmlKapcsolata van, de szemmel láthatóan - és saját bevallása szerint is - nyomul Lórira Dina. A fiú állítja, addig nem akar semmit, amíg Dina nem mondja, a barátjával vége. TV + SztárokOrigoKiakadt az RTL Klub sztárja, amikor megtudta párja magára varratta exe nevét!http://www.life.hu/sztarok/20160906-roka-adrienne-kiakadt-mert-megtudta-hogy-kabat-peter-magara-tetovaltatta-exe-nevet.htmlA Nyerő Páros szerelmesei a legutóbbi próbán olyat is megtudtak párjukról, amit eddig még nem. Kabát Petiről legalábbis kiderült egy olyan dolog, amit Adrienne nem fogadott túl nagy örömmel. TV + SztárokOrigoA magyar rapper durván beszólt Nádai Anikónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-magyar-enekes-curtis-durvan-beszolt-nadai-anikonak.htmlNádai Anikó csípős megjegyzéseket kapott, az igencsak negatív kritika Curtistől származik. TV + SztárokOrigo"Hogy került a baba pocidba?"- Kínos kérdésekkel árasztották el Csobot Adélt a kicsi óriásokhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-istenes-bence-es-csobot-adel-kinos-kerdeseket-kaptak-a-kicsi-oriasoktol.htmlNem kímélik a Kicsi Óriások versenyzői a hozzájuk vendégségbe látogató Csobot Adélt és Istenes Bencét. A Kisördögök egyik versenyzője, plédául egy zavarba ejtő kérdéssel rukkolt elő- Adél hirtelen válaszolni sem tudott rá. TV + SztárokOrigoÁllítják: Jakupcsek hamarosan mindent kitálalhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-jakupcsek-gabriella-keszulo-konyveben-kendozetlenul-szamol-be-a-mediaban-eltoltott-eveirol.htmlJakupcsek Gabriella - ha lehet hinni a híreszteléseknek - nemsokára minden titkot felfed az elmúlt éveiről egy könyvben, melyet a legnagyobb titokban írt meg. Állítólag októberben kerül majd piacra a mű. TV + Sztárok--ValóVilág: Lóri Dinának: „Fogd meg!” (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160906-valovilag-lori-es-dina-igy-kozelednek-egymashoz-szexualisan.htmlKapcsolata van, de szemmel láthatóan - és saját bevallása szerint is - nyomul Lórira Dina. A fiú állítja, addig nem akar semmit, amíg Dina nem mondja, a barátjával vége. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.