Hoppá! Krisztián szívesen pornózna a villa szöszijével, Micivel

VV Mici pornó VV Krisztián Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két játékos a kanapén beszélgetett, amikor szóba került a felnőtt filmezés. A jóképű macsó szívesen látná meztelenül a villa szőkeségét. 

"Te most partnert keresel magad mellé?" - kérdezte a fiútól Mici. Krisztián nem igazán indokolta meg a kérdést, inkább csak azt firtatta, mennyire dögösnek tartja a nagyszájú játékost. "Nem szerepeltem még ilyen filmben, de Micivel bevállalnám" - tette hozzá a villalakó. Krisztiánnak már a műsor kezdetén az első között kellett volna beköltöznie, azonban hirtelen eltűnt, így helyette Dávidot küldték be.

Katie Holmes egy börtönben él? Nehezen szabadul volt férjétől a sztár http://www.life.hu/sztarok/20160907-katie-holmes-a-mai-napig-szenved-egykori-hazassagatol-a-sztar-szerzodese.htmlEgy külföldi magazin szerint a színésznő rendkívül szigorú házassági, illetve válási szerződést írt alá, mely még most is megkeseríti az életét. TV + Sztárok--Elszabadultak VV Mici melleihttp://www.life.hu/sztarok/20160907-elszabadultak-vv-mici-mellei-a-valovilag.htmlA nagykeblű szőke villalakó szemmel láthatóan nem rejtegeti dús idomait, de amit a minap láttunk tőle, az tényleg a jó ízlés elleni vétség. Persze, lehet, valakinek ez jön be, VV Melanie például a beköltözésekor rögtön megkérte Micit, hadd tapogassa meg a lány melleit, és szemmel láthatóan elégedett volt velük. TV + SztárokOrigoBorul a bili: miatta áll a bál Beyonce háza táján? http://www.life.hu/sztarok/20160906-beyonce-es-jay-z-kapcsolata-kiderult-ki-lehet-a-no-a-lemonade-cimu-szamban.htmlNemrégiben felmerült egy nő neve, aki könnyen lehet, hogy sok galibát okozott Beyonce életében. TV + Sztárok--Ibizán lazulgat a kigyúrt testű Ricky Martin és új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20160906-ibizan-lazulgat-a-kigyurt-testu-ricky-martin-zenesz-es-uj-pasija.htmlBrutál kockahasat és kigyúrt testet villantott Ibizán Ricky Martin. TV + SztárokOrigo"Hogy került a baba pocidba?"- Kínos kérdésekkel árasztották el Csobot Adélt a kicsi óriásokhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-istenes-bence-es-csobot-adel-kinos-kerdeseket-kaptak-a-kicsi-oriasoktol.htmlNem kímélik a Kicsi Óriások versenyzői a hozzájuk vendégségbe látogató Csobot Adélt és Istenes Bencét. A Kisördögök egyik versenyzője, plédául egy zavarba ejtő kérdéssel rukkolt elő- Adél hirtelen válaszolni sem tudott rá. TV + SztárokOrigoNádai Anikó: “Nekem van a legszuperebb párom az egész világon”http://www.life.hu/sztarok/20160906-nadai-aniko-vallott-neki-van-a-legszuperebb-parja-hagyta-aludni.htmlAnikónak megszaporodott mostanában a dolga, hiszen az édesanyaság mellett a Való Világ műsorvezetője is lett. Szerencséjére azonban párja sokszor kisegíti! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.