Csobot Adélt párja mentette meg a depressziótól

Forrás: Instagram/istenesbence -
depresszió Csobot Adél Istenes Bence énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szerint egy anyuka sem zárkózhat be, és azzal sincs semmi probléma, ha korán visszamegy dolgozni. Persze ehhez kell egy megfelelő társ is, Bence pedig ilyen téren rengeteget bizonyított.

A nők többségének életét alapjaiban véve változtatja meg az anyaság, ez alól pedig Csobot Adél sem kivétel. A fantasztikus élmények mellett pedig

számos veszély is fenyegeti az újdonsült anyukákat.

Forrás: Instagram/istenesbence

A terhességi depresszió karmai elől sokakat a munka ment meg, Adél például négy hónappal a szülés után már újra dolgozni kezdett a Sztárban sztár +1 kicsi című produkciójában, mint zsűritag.

"Nem mondom, hogy könnyen döntöttem, és Bencével is meg kellett beszélnem, hogyan tudnánk megoldani a helyzetet, hiszen egy kisbaba mellett ez elég sok szervezést igényel. Szerencsére csak a vasárnap esténket érinti ez a munka, Nátánt bármikor rábízhatom Bencére, és a nagyszülők is sokat segítenek" - mondta Adél a Story Magazinnak.

Forrás: Facebook/istenesbence

A sztármama azt is hozzátette, hogy szerencséje van, mert férje mindig támogatta, és segített, hogy ne essen depresszióba.

"Az nem normális, ha ilyenkor egy nő bezárkózik, ezt pedig legtöbbször a férfiak tudják megakadályozni. Bence arra is odafigyelt, hogy rengeteg programot csináljunk. Én eleve olyan alkat vagyok, akit le sem lehet lőni, igénylem a pörgést" - tette hozzá boldogan az énekesnő.

Istenes Bence és kisfia együtt bolondoztak: így változott át a kis Nátán

"Tiszta apja ez a gyerek!" - írta több kommentelő is a műsorvezető fotója alá. Rég láttunk ilyen cuki apa-fia bejegyzést! A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.