Katy Perry összeköltözött Orlando Bloommal

"Forrás: AFP " -
katy perry összeköltözés Orlando Bloom énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két világsztár között egyre szorosabb a kapcsolat, a hírek szerint ugyanis Katy Perrynek elege lett a távkapcsolatból és a kedveséhez költözött.

Katy Perry nemrég úgy nyilatkozott, hogy egy igazán fájó pont, hogy míg Orlando a mailibui napsütést élvezi, addig ő ingázik Los Angeles és a nyaraló között. Talán nem véletlen, hogy a nyilatkozatát szinte rögtön követte egy másik is:

Katy és kedvese összeköltöztek a Malibui villában.

Orlando Bloom és Katy Perry Forrás: AFP

Bennfentesek szerint az énekesnő egy saját gardrób és fürdőszoba boldog tulajdonosa lett, ám akad egy probléma: hiányoznak neki a macskái,

kedvesének viszont kutyái vannak.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk ennek ellenére is működik, így már alig várjuk, hogy a közeljövőben már az esküvőjükről írhassunk!

Így taperolja Orlando Bloom a grimaszoló Katy Perry-t

Semmi kétségünk afelől, hogy a színész odáig van Katy Perry-ért: ezt újabb nyaralós fotók bizonyítják. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.