Kovácsovics Fruzsina család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovácsovics Fruzsina teljesen késznek érzi magát a gyerekvállalásra, hiszen egész napját a kicsik között tölti: óvodában dolgozik, majd a Kicsi Óriások felvételein felügyeli csapatát. Ám még a nagy Ő nem érkezett meg az életébe.

Nagyon szeretne már saját családot Kovácsovics Fruzsina, de még nem találta meg azt a férfit, akivel leélhetné az életét, pedig ő életében csak egyszer akarja kimondani a boldogító igent.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Sajnos nagyon sok rosszul működő kapcsolatot látok magam körül, amitől mindkét fél szenved.

Ha én egyszer kimondom a boldogító igent, akkor egy olyan férfinak szeretném, akivel az egész életemet le tudom élni,

éppen ezért nem hamarkodom el a döntést" - árulta el Fruzsina a hot! Magazinnak, aki így kénytelen egyelőre saját család híján beérni azokkal a gyerekekkel, akikre az óvodában vagy a Kicsi Óriásokban felügyel.

Voksán Virág mellei felforrósítják a hangulatot: szexi fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160908-voksan-virag-a-dogos-modell-nem-mindennapi-idomait-te-is-megnezheted-foto.htmlA modell az Ezek megőrültek! adásában mutatta meg közelebbről a kebleit. Persze társai nem hagyták szó nélkül a dolgot. TV + Sztárok--Gregor Bernadett: “Munkakutyának hívom magam”http://www.life.hu/sztarok/20160908-gregor-bernadett-munkakutyanak-hivja-magat-nem-banja-a-sok-feladatot-es-nem-borul-ki.htmlGregor Bernadett számára az egész év a megfelelésről szól, ezért ő kifejezetten élvezi a nyarat, amikor végre feltöltődhet. Erre meg is találta a megfelelő helyszínt, de most újra elkezdődik a forgatag. TV + Sztárok--Madonna vesztett- anyaként csődöt mondott a popdívahttp://www.life.hu/sztarok/20160908-madonna-vesztett-a-9-honapig-elhuzodo-gyerekelhelyezesi-perben-exferje-kapta-a-felugyeleti-jogot.htmlMadonna és exe Guy Ritchie házassága eleinte a legnagyobb szerelemben és megértésben működött. Az évek alatt viszont eldurvult a helyzet, aminek válás és gyerekelhelyezés lett a vége- utóbbiban a popdíva veszített.TV + SztárokOrigoPumped Gabo és kedvese lebuktak: szexvideó került elő a párról http://www.life.hu/sztarok/20160908-pumped-gabo-tobbszor-is-felveszi-az-egyuttletet-szexualis-eleterol-vallott-a-sztar.htmlA Nyerő Páros szerelmespárja már a sztárvillában is többször lebukott egy-egy együttlét során. Most azonban egy nem mindennapi dolog került elő: a Bors postaládájában egy szexvideó landolt. TV + Sztárok--Szörnyű baleset történt Adávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-adaval-baleset-tortent-parkolo-autojaba-rohantak-bele-totalkaros-lett.htmlNagyon szerencsétlen dolog történt Adával, ugyanis totálkárosra tört az autója önhibáján kívül. Mivel két gyermek mellett neki a kocsija nélkülözhetetlen kellék, nagyon megnehezíti életét ez a baleset. TV + Sztárok--Sarka Kata és Hajdú Péter nagy bejelentést tettekhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-sarka-kata-es-hajdu-peter-hazassaga-ekkor-derul-ki-hogy-a-par-egyutt-marad-e.htmlA Story magazin szerint a pár azon van, hogy rendbe hozzák a házasságukat. A lap szerint többen már jelezték feléjük, hogy szívesen kérnének randevút tőlük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.