Teljesen átalakította a nyertest a Második randi stábja

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
VIVA TV Második randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA TV Második randi című műsorának egyik szerencsés nézője egy nyereményjáték győzteseként teljes külső átalakításon esett át Iszak Eszti, Zsidró Tamás, egy profi sminkes és stylist segítségével.  A műsorba jelentkező civil szereplők számára Iszak Eszti mellett sztárvendégek adtak hasznos tanácsokat ahhoz, hogy az első randit egy második is követhesse. A nyertes hasonló megújulásban részesülhetett, mint a műsorban szereplő civil fiatalok.

A műsor során Iszak Eszti és meghívott sztárvendégei minden alkalommal olyan fiatalok számára igyekeztek tanácsot adni, akik nem tudnak egyről a kettőre lépni, azaz az első randiból rendszerint nem lett második, vagy sokadik találkozó. Ahhoz, hogy az első találkozáskor a legelőnyösebb oldalukat mutathassák, egy teljes külső átalakuláson is átestek a fiatalok. A műsor követői számára hazánk egyik legnépszerűbb női portálja nyereményjátékot indított, amelyben az aktuális epizódokhoz kapcsolódó kérdésekre kellett választ adniuk.

A szerencsés nyertes, Dékány Alexandra teljes átalakításon esett át.

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

„Az esélytelenek nyugalmával játszottam végig a játékot, el sem akartam hinni, mikor megtudtam, hogy végül engem sorsoltak ki, mint a játék nyertesét. Nagyon szeretem az átalakítós műsorokat, a Második randi című sorozatot is figyelemmel kísérte" – árulta el Alexa, aki izgatottan várta a napot, amikor profikra bízhatja magát. „Az egész napot nagyon élveztem. Zsidró Tamás szalonjában Tomi vette kezelésbe a hajam, ezt követően egy profi sminkes készített nekem egy szuper sminket, ami egyszerű hétköznapokban, de akár bulikban is megállja a helyét. Amit a leginkább élveztem ebből a napból, az a stylist-tal való találkozás volt, nagyon tetszettek a ruhák, amiket összeállított nekem." – mesélte Alexa, aki egy napra sztárokhoz illő kényeztetésben részesült a zenecsatorna és a life.hu közreműködésének hála.

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

Alexa megújulását Iszak Eszti is végig kísérte, a csinos műsorvezető a helyszínen nyújtott segítséget a szépítő csapatnak. „Nyilván mindig izgulnak az emberek az első randin, szeretnének megfelelni, de általában hamar kiderül, ha nagyon másnak mutatjuk magukat. Az persze nem hátrány, ha a lányok egy picivel csinosabban öltöznek fel, mint máskor, a fiúk pedig hoznak egy kis csokit vagy virágot, hiszen ezekből az apró gesztusokból tudjuk, hogy a másik komolyan veszi a találkozót" – hangsúlyozta a sztár, aki emellett azt is nagyon fontosnak tartja, hogy a fiatalok teljes mértékig figyeljenek egymásra: ne nyomkodják a telefonjukat, ne bámuljanak ki az ablakon beszélgetés közben, azaz ne csak testben, hanem lélekben is jelen legyenek.

Mariah Carey nem bír magával- habfürdős szelfit posztolt http://www.life.hu/sztarok/20160909-mariah-carey-nem-tudja-mivel-vonja-magar-a-figyelmet-ezuttal-habfurdos-kepet-posztolt.htmlMariah Carey mostanában egyre feltünőbb fotóival sokkolja rajongóit. Van, hogy két számmal kisebb ruhába bújik, előfordul, hogy illuminált állapotban enyeleg szíve választottjával... Most viszont egy szörnyen ízléstelen habfürdős fotót készített magáról és nem is félt feltenni közösségi oldalára sem. TV + Sztárok--Hová tűnt Peller Anna és férje?http://www.life.hu/sztarok/20160907-hova-tunt-peller-anna-es-ferje-mikozben-a-tobbiek-kozosen-vacsoraztak-a-nyero-paros-musoraban.htmlA Nyerő páros tegnapi adása is feszültséggel, vitákkal és összeesküvésekkel volt tele. A nap végére viszont béke honolt a luxusvillában. Csupán két sztár hiányzott a csapatból, no de hová tűntek? TV + Sztárok--"Hogy került a baba pocidba?"- Kínos kérdésekkel árasztották el Csobot Adélt a kicsi óriásokhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-istenes-bence-es-csobot-adel-kinos-kerdeseket-kaptak-a-kicsi-oriasoktol.htmlNem kímélik a Kicsi Óriások versenyzői a hozzájuk vendégségbe látogató Csobot Adélt és Istenes Bencét. A Kisördögök egyik versenyzője, plédául egy zavarba ejtő kérdéssel rukkolt elő- Adél hirtelen válaszolni sem tudott rá. TV + SztárokOrigoDúl a szerelem a villában: VV Dina vajon koppanni fog?http://www.life.hu/sztarok/20160905-vv-lori-es-vv-dina-kozott-dul-a-szerelem-a-fiu-csak-taktikabol-csapja-a-szelet-a-lanynak.htmlSejthető volt, hogy a Való Világ legújabb szériájában idővel tombolni fognak a hormonok, de azt nem gondoltuk volna, ilyen gyorsan fellobban a szerelem, mégha az egyoldalú is. TV + SztárokOrigoJustin Biebertől féltik újdonsült szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160902-justin-biber-lionel-richie-lanyaval-jar-feltik-tole-a-18-eves-lanyt.htmlJustin Bieber köztudottan a lányok kedvence, amit időről-időre kis is használ a szexi énekes. Nem is csoda, hogy újdonsült kedvesét, Lionel Richie lányát sokan féltik tőle. TV + Sztárok--Így pumpálták a villalányok a villafiúkat – elképesztő videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160901-a-valo-vilag-8-ban-elkepeszto-dolgok-tortennek-a-villalanyok-a-villafiukat-pumpaltak-sokan-hamar.htmlA Való Világ powered by Big Brother című felturbózott valóságshow nincs híján a pajzán jeleneteknek. Most viszont olyat tettek a villalányok a villafiúkkal, amit mi is csak pislogva néztünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.