Boldog születésnapot, Hugh Grant!

Forrás: AFP -
Hugh Grant színész szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken töltötte be 56. születésnapját az egyik kedvenc színészünk, Hugh Grant.

A színész 1960-ban látta meg a napvilágot, s bár sokan nem tudják, de ha a londoni sztár szülein múlik, sohasem hallunk Hughról, ők ugyanis azt szerették volna, hogy fiukból bankár legyen, hasonlóan bátyjához.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Bár Hugh előtt szép üzleti karrier állt, hiszen Oxfordban tanult ráadásul ösztöndíjasként, ő mégis castingokra járt, és

megkapta első szerepét a Privileged című filmben.

A nagy áttörést viszont a Négy esküvő és egy temetés című filmnek köszönheti, melyben Andie MacDowell partnere volt. Ekkor került a romantikus vígjátékok sűrűjébe, így például az Áldatlan állapotban, Igazából szerelem és a Sztárom a párom című produkciókban is láthattuk.

Forrás: AFP

Magánélet

A színész 1987 és 2000 között Elizabeth Hurley brit színésznővel élt együtt, ám Hugh félrelépett, amit kedvese nem tudott neki megbocsátani. Évekkel később 2004 és 2007 között Jemina Khan újságíró volt a partnere, de első gyermeke nem tőle, hanem

Tinglan Hong kínai származású recepcióstól született, még 2011 szeptemberében.

Egy évvel később viszont a svéd televíziós producer, Anna Elisabet Eberstein hozta világra második gyermekét, John Mungot. A sornak azonban itt még nincs vége: harmadik gyermeke, Felix, egykori párjától, Tinglan Hongtól született 2013-ban, majd két évvel később világra jött a negyedik gyermeke, akinek édesanyja Eberstein.

Katy Perry összeköltözött Orlando Bloommalhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-katy-perry-orlando-bloomhoz-koltozott.htmlA két világsztár között egyre szorosabb a kapcsolat, a hírek szerint ugyanis Katy Perrynek elege lett a távkapcsolatból és a kedveséhez költözött. TV + SztárokAFPJakupcsek és kislánya egy tündéri képpel rukkolt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-jakupcsek-gabriella-es-kislanya-egy-tunderi-keppel-rabolja-el-a-szivunket.htmlBecsöngettek! Mutatja ezt Jakupcsek Gabriella legutóbbi fotója is, amelyen együtt készül kislányával, Emma Rózával az iskolakezdésre. TV + Sztárok--Ennyire ijesztő még sohasem volt az RTL vicces műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20160908-ennyire-remiszto-meg-sohasem-volt-az-rtl-vicces-musora.htmlA Nyerő Páros nyolcadik epizódjában Sebestyén Balázs és Peller Anna is nagyot derültek Mikikén. TV + SztárokOrigoKirály Viktor exe kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20160908-kiraly-viktor-exe-meglepoen-nyiltan-beszelt-a-kapcsolatukrol.htmlAz énekes öt év után, tavaly szeptemberben szakított szerelmével, Beával, aki most teljes őszinteséggel beszélt a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Tom Cruise visszasírja exéthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-leesett-az-allunk-tom-cruiset-megcsalta-az-elso-baratnoje.htmlMeglepő információk láttak napvilágot Tom Cruise első komoly kapcsolatáról: exbarátnője bevallotta, hogy megcsalta a sztárt. De ez még semmi! A színész is elárult egy s mást a régi szép időkről. TV + Sztárok--Renée Zellweger eltűnt a képernyőkről: Vajon mit csinált?http://www.life.hu/sztarok/20160905-renee-zellweger-eltunt-a-kepernyokrol-vajon-mit-csinalhatott-hat-evig.htmlAz Oscar-díjas színésznőt 6 éve nem láthattuk a mozivásznon, ám szerencsére ez a múlté, hiszen a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében visszatér. Ennek ellenére adja magát a kérdés, mit csinálhatott az utóbbi években? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.