Rubint Réka visszavette volna a férjének adott ajándékát

Norbi Rubint Réka vadászpilóta vadászgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rémisztő, ugyanakkor csodás élménnyel ajándékozta meg férjét Rubint Réka, hiszen 14. házassági évfordulójuk alkalmából teljesítette Norbi egyik álmát, aki így szó szerint a fellegekben érezhette magát, hiszen egy vadászgéppel repülhetett.

"Gyerekkoromban vadászpilóta akartam lenni. Ki nem? Lefogytam érte, évekig vitorlázórepültem, de végül a 2 napos kecskeméti orvosin nem feleltem meg, mint a jelentkezők 99%-a... 14. házassági évfordulómra Réka elintézte, hogy 15 percben megkaphassam az álmot. Megvolt. Elég volt. Bakancslista pipa" -újságolta el Norbi a Facebook-oldalán, egy lenyűgöző videó kíséretében.

Norbi bátorságból duplán is bizonyított, hiszen bejegyzésében elismerte, hogy félt, ennek ellenére arra gondolt, hogy a gyávák sohasem tudják meg mi a tapasztalat. De nem csak ő, a felesége is könnyeivel küszködött, hiszen aggódott férjéért, sőt még pityergés közben arra is megkérte Norbit, hogy ne fogadja el az ajándékot.

Rubint Réka és Norbi 15 év után végre kirúgtak a hámból

Az energikus házaspár végre a bulis oldalát is megmutatta, kétségtelen, hogy nagyon jól érzik magukat a színpadon. Vasárnaponként mindenki láthatja, hogy nemcsak az edzések villanyozzák fel őket, de sajnos rég nem volt alkalmuk a bulizásra. A teljes cikket itt elolvashatod!

Heidi Klum megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20160909-heidi-klum-bebizonyitotta-hogy-smink-nelkul-is-kaprazatos.htmlHeidi Klum egy igazi szépség. A modell ritkán mutatkozik smink nélkül, most azonban kivételt tett, a rajongók legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoDér Heni és Manker tánca tette szebbé a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160909-kasza-tibi-baratnoje-manker-es-der-heni-tanca-szebbe-tette-a-napunkat.htmlSzexi táncot lejtett Dér Heni és Kasza Tibi barátnője, Manker, ráadásul az erről készült videót a rajongóikkal is megosztották. TV + SztárokOrigoKaty Perry összeköltözött Orlando Bloommalhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-katy-perry-orlando-bloomhoz-koltozott.htmlA két világsztár között egyre szorosabb a kapcsolat, a hírek szerint ugyanis Katy Perrynek elege lett a távkapcsolatból és a kedveséhez költözött. TV + SztárokAFPJakupcsek és kislánya egy tündéri képpel rukkolt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-jakupcsek-gabriella-es-kislanya-egy-tunderi-keppel-rabolja-el-a-szivunket.htmlBecsöngettek! Mutatja ezt Jakupcsek Gabriella legutóbbi fotója is, amelyen együtt készül kislányával, Emma Rózával az iskolakezdésre. TV + Sztárok--Mariah Carey egy sorozatban dobja ki a melleithttp://www.life.hu/sztarok/20160908-a-vilagsztar-mariah-carey-egy-musorban-dobta-ki-a-melleit.htmlAz énekesnő vendégszerepet kapott egy itthon is népszerű fikciós sorozatban, de a hangsúly mégsem rajta, hanem a mellein van. TV + Sztárok--Csobot Adélt párja mentette meg a depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-csobot-adelt-istenes-bence-mentette-meg-a-depressziotol.htmlAz énekesnő szerint egy anyuka sem zárkózhat be, és azzal sincs semmi probléma, ha korán visszamegy dolgozni. Persze ehhez kell egy megfelelő társ is, Bence pedig ilyen téren rengeteget bizonyított. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.