műsorvezető interjú videó Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikót a Hello! magazin partiján a Life.hu riportere arról faggatta, hogy milyen érzés a pandák szaporodását elcserélni a politika és a bulvár világára.

„Nagyon jól érzem magam újra itthon, nagyon jól érzem magam újra aktiválva. De szégyenlősen meg kell, hogy jegyezzem, hogy olyan fura nekem ez az egész helyzet. Én ehhez korábban sem voltam hozzászokva. Nagyon szeretek tévéműsort csinálni, de ez a felhajtás furcsán érint. Olyan vagyok, mint egy elefánt a porcelánboltban. Azt sem tudom, hova tegyem a kezemet, mit csináljak magammal” – nyilatkozta Marsi Anikó, aki jól láthatóan zavarban volt a celebpartitól.

Libor Laura nem tudja, hogy továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-libor-laura-a-star-academy-masodik-kiesoje-nem-tudja-hogyan-tovabb.htmlCsak barátság van köztük? Ő a férfi C.Ronaldo életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-o-a-ferfi-c-ronaldo-eleteben-ricky-regufe-es-a-focista-mindig-egyutt-vannak.htmlBukta lesz a Star Academy? Alig nézte valaki a show-thttp://www.life.hu/sztarok/20160911-bukott-a-tv2-hetrol-hetre-kevesebben-nezik-a-star-academyt.htmlStohl András lánya hatalmas döntést hozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-stohl-andras-musorvezetokent-debutal-a-fem3cafeban.htmlVV8: "Egy szavamat sem gondoltam komolyan" - VV Tivy megbánta tettéthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-vv-tivy-bocsanatot-kert-vv-zseraldintol-miutan-csunyan-osszevesztek-vv-viki-bulijan.htmlLibor Laura esett ki a Star Academybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-libor-laura-esett-ki-a-star-academybol-tehetsegkutato-tv2.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.