Baj van: ráparancsoltak orvosai az állapotos Janet Jacksonra

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
terhesség Janet Jackson állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár 50 évesen várja első gyermekét, így nem csoda, ha féltik az orvosok. 

Janet Jackson és kedvese, Wissam Al Mana első gyermeküket várják. Az 50 éves énekesnő jól van, ám az orvosai szerint sokkal, de sokkal többet kellene pihennie.

Janet 2013-ban Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Korábban ugyanis egy bennfenntes szerint komplikációk adódtak a terhessége alatt, ezért is kellett elhalasztani a turnéját. Most az orvosai arra kérték a sztárt, a baba érkezéséig már csakis pihenjen, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

A pár állítólag jó ideje próbálkozik már, hogy kisbabájuk legyen, és a legjobb orvook segítettek nekik. Janet pedig nem beszél a várandósságáról, így azt sem tudni pontosan, mikor szül a vilgsztár.

Liptai Claudiának kisfia jelzi a pontszámokat- együtt zsűriznek http://www.life.hu/sztarok/20160911-liptai-claudianak-ksifia-segit-pontot-adni-a-sztarban-sztar-zsuritagjakent.htmlLiptai Clauida a szeptember 11-én indult Sztárban sztár című műsor egyetlen női zsűritagja. Csodaszép kismamaként tért vissza a képernyőre színésznő, akinek szó szerint kisfia segít a pontszámok adásában. TV + Sztárok--VV8: Vivien komplett hülyét csinál magából (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160911-vv8-vivien-komplett-hulyet-csinal-magabol-felmeztelenul-harcolt-a-flamingoval-a-medenceben.htmlVV Vivi fejébe vette, hogy félmeztelenül betöri a flamingót a medencében.TV + SztárokOrigoCsak barátság van köztük? Ő a férfi C.Ronaldo életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-o-a-ferfi-c-ronaldo-eleteben-ricky-regufe-es-a-focista-mindig-egyutt-vannak.htmlRicky Regufe és C. Ronaldo mindent együt csinálnak. Együtt esznek, együt nyaralnak, 13 éve elválaszthatatlanok. Ricky Ronaldo személyi menedzsere.TV + SztárokOrigoVV8: "Egy szavamat sem gondoltam komolyan" - VV Tivy megbánta tettéthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-vv-tivy-bocsanatot-kert-vv-zseraldintol-miutan-csunyan-osszevesztek-vv-viki-bulijan.htmlTivy megbánta, amiket Zseraldin fejéhez vágott Viki buliján, és behívta a lányt a sufniba, hogy bocsánatot kérjen tőle.TV + SztárokOrigoLibor Laura nem tudja, hogy továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-libor-laura-a-star-academy-masodik-kiesoje-nem-tudja-hogyan-tovabb.html"Olyan zavarodottságban vagyok, mint amikor beköltöztem ide, csak most kiköltözök" - Libor Laura, a Star Academy második kiesője a Life.hu-nak nyilatkozott arról, hogyan tovább a show után. TV + SztárokOrigoLiptai Claudiának kisfia jelzi a pontszámokat- együtt zsűriznek http://www.life.hu/sztarok/20160911-liptai-claudianak-ksifia-segit-pontot-adni-a-sztarban-sztar-zsuritagjakent.htmlLiptai Clauida a szeptember 11-én indult Sztárban sztár című műsor egyetlen női zsűritagja. Csodaszép kismamaként tért vissza a képernyőre színésznő, akinek szó szerint kisfia segít a pontszámok adásában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.