Aktív kis család: Csobot Adél és a fiúk ismét kirándultak egyet

Forrás: Instagram/adelcsobot -
Csobot Adél Budai Vár Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adél és Bence nem otthonülős szülők: ismét kimozdultak a kis Nátánnal. 

A pár kisfia, Nátán májusban látta meg a napvilágot, és bár még csak négy hónapos, máris rengeteg helyen járt. Legutóbb, a hétvégén a budai várba kirándultak vele a szülei: a közös fotót Adél meg is mutatta képmegosztó oldalán. Hát nem édesek?

Forrás: Instagram/adelcsobot

A fiatal pár nem mindig a babával mozdul ki: külön-külön, illetve kettesben is szerveznek programokat, amit jól is tesznek, hiszen a kisbaba mellett is fontos, hogy figyeljenek egymásra és magukra. Hamarosan pedig sok minden változik az életükben, hiszen néhány hónap múlva mindhárman Németországba költöznek.

Nagyon szenvedélyes Gaál Noémi és kedvese kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20160912-nagyon-szenvedelyes-gaal-noemi-es-kedvese-maloveczky-miklos-kapcsolata.htmlA csinos időjós mesélt párkapcsolatáról: nem is akármit! TV + Sztárok--Megvan a Sztárban sztár első kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160911-megvan-a-sztarban-sztar-elso-kiesoje.htmlSzeptember 11-én elindult a TV2 egyik legnagyobb produkciója, a Sztárban sztár. 12 sztárral indult a műsor, jövő héttől viszont már csak tizenegyen állhatnak színpadra. TV + SztárokOrigoPalik László bébiszitter lett - Marsi Anikó végre mesélt magukról!http://www.life.hu/sztarok/20160912-palik-laszlobol-bebiszitter-lett-marsi-aniko-arulta-el.htmlÉrdekes dolgokat árult el férjéről a TV2 műsorvezetője, Marsi Anikó. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia csak úgy tündököl a Sztárban sztár műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-liptai-claudia-csodaszep-kismama-tundokolt-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlSzeptember 11-én este ismét útjára indult a Tv2 nagyszabású showműsora, a Sztárban sztár. Liptai Claudia óriási pocakkal lépett a színpadra. Majka, Bereczki Zoltán és hajós András mellett ő a zsűri egyetlen női tagja. TV + SztárokOrigoNézd meg, hogyan hangolódik a zsűri a Sztárban sztár első adására!http://www.life.hu/sztarok/20160911-hamarosan-kezdodik-a-sztarban-sztar-legujabb-evada-a-zsuri-kulonleges-modot-valasztott-a.htmlHamarosan elstartol a Sztárban sztár legújabb évada, melyben számos sztár bújik hétről-hétre más-más előadók bőrébe. A zsűri férfi tagjai különös módot választottak a ráhangolódásra. TV + SztárokOrigoVV8: Vivien komplett hülyét csinál magából (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160911-vv8-vivien-komplett-hulyet-csinal-magabol-felmeztelenul-harcolt-a-flamingoval-a-medenceben.htmlVV Vivi fejébe vette, hogy félmeztelenül betöri a flamingót a medencében.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.