Sarah Jessica Parker beújít: Különleges szerepet vállalt el

színésznő film Sarah Jessica Parker dráma mozi Hollywood énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Énekesnőt játszik és dalra is fakad következő filmjében Sarah Jessica Parker amerikai filmcsillag - írta a BBC News.

Az egyelőre cím nélküli dráma főszereplője egy Vivienne nevű New York-i énekesnő, akinél súlyos betegséget állapítanak meg. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a forgatókönyvet Laura Eason jegyzi, aki a Kártyavár (House of Cards) tévésorozatot is írta. A rendező a francia Fabien Constant lesz, a forgatás télen kezdődik New Yorkban. Constant számos divat- és popkulturális témájú dokumentumfilmet készített, egyik legismertebb műve a Mademoiselle C, mely Carine Roitfeld volt Vogue-főszerkesztő és stílusikon életéről és munkájáról szól.

Sarah Jessica Parker Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP


Sarah Jessica Parker nem énekes szerepeiről lett híres, bár tizenévesen fellépett az Annie című musicalben. A színésznő nemcsak a főszerepet játssza a készülő drámában, de közreműködött a forgatókönyv készítésében és producerként is segíti a rendezőt. Parker legutóbb a Minden út Rómába vezet című romantikus komédiában szerepelt, tévében a HBO Divorce című sorozatában látható októbertől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.