Király Viktor és testévre sűrűn cserélgették a csajokat

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
csajozás nőcsábász énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Academy zsűritagja nagyon szoros kapcsolatot ápol a testvérével, Bennel. Bár ritkán éltek vissza a hasonlóságukkal, a lányokkal szemben akadtak kivételek. 

Viktor - akiről korábban volt kedvese, Bea árult el titkokat - most a testvérével való kapcsolatáról vallott a sajtónak. Mint kiderült, a Király-ikrek többször is kihasználták adottságaikat, ezzel is könnyebben meghódítva néhány női szívet. Bár Ben már megállapodott, korábban nagy nőcsábász volt - írja a Bors.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Egyszer egy házibuliban voltunk, és mindketten összegabalyodtunk egy-egy lánnyal – emlékezik vissza Viktor. Reggel mindkettőnket meglepett a felismerés, hogy mégsem tetszenek, így megbeszéltük, hogy cserélünk. Elhívtam a lányt, aki korábban Bennel volt, randizni. Minden simán ment, nem esett le neki, hogy én nem ő vagyok, végülis ugyanúgy nézünk ki. Aztán a második együtt töltött óra környékén már alig bírtam ki nevetés nélkül, így magamat buktattam le. A személyiségünk is mélyen hasonló" - nyilatkozta az énekes.

Óriási az öröm a Király családban: apuka lesz Benjámin

Az énekesnő képmegosztó oldalán egy fotóval tudatta a nagy hírt a rajonókkal. Nézd meg a családi fotót!
Katy Perry dolgozna Taylor Swifttel, ám van egy feltételehttp://www.life.hu/sztarok/20160912-katy-perry-enekesno-dolgozna-taylor-swifttel-am-van-egy-feltetele.htmlKaty Perry nemrég egy igen meglepő kijelentést tett, ami után rögtön elindultak a találgatások: mi a helyzet valójában közte és Taylor Swift között? TV + Sztárok--VV8: Megvan az első kiesőhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-vv8-megvan-az-elso-kiesoje-vv-viki.htmlVV Lóri és VV Viki küzdöttek meg a játékban maradásért a VV8 első párbaján. Nagyon szoros volt az állás, a műsor kezdete után egy órával mutatták meg először a fantomképeket a százalékokkal: 42,48% - 57,52%. TV + Sztárok--Nézd meg, hogyan hangolódik a zsűri a Sztárban sztár első adására!http://www.life.hu/sztarok/20160911-hamarosan-kezdodik-a-sztarban-sztar-legujabb-evada-a-zsuri-kulonleges-modot-valasztott-a.htmlHamarosan elstartol a Sztárban sztár legújabb évada, melyben számos sztár bújik hétről-hétre más-más előadók bőrébe. A zsűri férfi tagjai különös módot választottak a ráhangolódásra. TV + SztárokOrigoVV8: Vivien komplett hülyét csinál magából (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160911-vv8-vivien-komplett-hulyet-csinal-magabol-felmeztelenul-harcolt-a-flamingoval-a-medenceben.htmlVV Vivi fejébe vette, hogy félmeztelenül betöri a flamingót a medencében.TV + SztárokOrigoKiderült! Ezért tűnt el a képernyőről Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20160910-jakupcsek-gabriella-eltunt-a-kepernyorol-mert-konyvet-ir.htmlHónapok óta nem szerepel a képernyőn állandó műsorral Jakupcsek Gabriella. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem is dolgozik. TV + Sztárok--Megvan a Nyerő páros kiesője: Pumped Gabóéknak ért véget a játékhttp://www.life.hu/sztarok/20160909-nyero-paros-kiesoje-pumped-gaboknak-ert-veget-a-jatek.htmlÚjabb celebpárnak ért véget a Nyerő Páros, de nem ment simán a szavazás. A szerelmespárok nem tudták eldönteni, kivel laknának együtt tovább szívesebben, így a játékban elért eredményeik döntöttek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.