"Úgy ültél, mint egy nyugdíjas!" - Valkó Eszter kiakadt

Nyerő páros sztárvilla feszültség Valkó Eszter veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkó Eszti és férje Radócz Péter még mindig a sztárvilla csapatát erősítik a Nyerő Páros műsorában, annak ellenére, hogy volt amikor rezgett náluk a léc és a kieső zónába kerültek.

Eszter és Peti nagyon komolyan veszik a játékot, főleg azóta mióta a kieső zónában voltak és úgy tűnt, ők mennek haza a kiválasztáskor.

Forrás: RTL Klub

A hétfői játék

nekik sem ment zökkenőmentesen,

ahogy Szabó Zsófiéknak sem. Természetesen a balhé náluk sem maradt el.

„Nem is értettem, az elején láttam, hogy veszett fejsze nyele lesz. Nem az a lényeg hogy elrontottad, az a bajom, hogy a legelső kérdésnél

úgy ültél, mint egy nyugdíjas"

– magyarázta Eszter.

Valkó Eszter és párja Forrás: RTL Klub

Idő közben Kabát Petiék is visszaérkeztek, akik viszont sikeresen teljesítették a feladatot. Az egykori focista nem értette, Esztiéknek miért nem sikerült, hiszen ez egy tök könnyű feladat volt. Esztinek több sem kellett,

megsértődve bevonult a szobába.

Peti megkérte Kabát feleségét, hogy próbáljon hatni az ő mérges asszonykájára. Adri természetesen eleget tett a kérésnek és elkezdődött egy kis lelkizés a lányok között. Adri meggyőzte Esztit, hogy ez nem akkora dolog, ami miatt veszekedni kell.

A feszkós este végül hatalmas kibéküléssel zárult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.