VV Vivi családi drámák elől menekült a villába

VV Vivi család dráma Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülei válása és édesapja játékszenvedélye miatt áldásnak tartotta a Való Világ powered by Big Brother játékosa, Vivien, hogy beválasztották versenyzőnek. A vetkőzéséről híres lány családi drámák miatt menekült a villába.

Ki gondolná, hogy a magát unikornisként emlegető, állandóan meztelenkedő szőkeség súlyos családi problémák miatt választotta a luxusbörtönt? Édesapja játékszenvedélye és a szülei válása miatt áldásnak érzi, hogy bekerülhetett a játékba, ahol szemmel láthatóan felszabadult.

A Való Világot édesanyja ellenezte,

és a beköltözés előtt válaszút elé is állította. A lány akkor a játékot választotta, amiért mostanra édesanyja már nem haragszik rá, és azt kívánja neki, nyerje meg a játékot.

VV Vivien meztelenül unikornisnak érzi magát - Videó (18+) Forrás: rtl.hu

"Az apja a játékszenvedély rabja, és emellett rendkívül agresszív. Ha nem értettünk vele egyet, szétverte az ajtót, a falat, engem. Vivient nem bántotta, de lelki terror alatt tartotta. Húsz év együttélés után távoltartási végzést kértem. A lányom nehezen élte meg a családon belüli erőszakot, emiat­t is menekült külföldre" – mondta a Blikknek Andrea, Vivien édesanyja.

Bár Andrea tudja, hogy lánya már első este lerészegedett, és meztelenül mutogatta magát, mégsem érzi úgy, hogy szégyenkeznie kellene miatta.

"Valahogy meg kellett születni, nem? Én szégyenlősnek ismertem meg, és kicsit meg is ijedtem, amikor megtudtam, hogy a bemutatkozó filmjében meztelenkedik, de megnyugtatott, hogy vicces lesz.

Mindig is volt egy kis feltűnési viszketegsége,

és ha ő attól érzi magát boldognak, hogy levetkőzik, csinálja. Természetesen féltettem, hogy ez alapján ítélik meg, de szégyellni nem fogom, Vivient így kell elfogadni. Álomvilágban él, egyáltalán nincs önbizalma, az apja sosem mondta neki, hogy szép lenne. Ezen már nem lehet változtatni, az életben kell néhány pofon, hogy megerősödjön."

Vivien édesanyja minden este ott ül a képernyő előtt, szurkol neki, és bízik benne, hogy valóra válik kislánya dédelgetett álma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.