Rihanna igazi házitündér: nem is hinnéd, mennyire!

főzés Rihanna reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár nem csak a ruhákhoz, de az ételekhez is ért. 

Rihanna nemrég egy Snapchat-videóban mutatta be, mennyire ért a főzéshez. A sztár a hatalmas, szupermodern konyhájában készített reggelit barátainak, és nagyon is élvezte a dolgot.

Slaying breakfast!! #Rihanna #Snapchat 09/10/16

Rihanna on Snapchat (@rihonsnap) által közzétett videó,

Az énekesnő édesburgonya chipset, tojást, pirítóst és bacont sütött reggelire - egy A-listás világsztártól az is csoda, hogy egyáltalán van fogalma arról, hogyan kell megsütni egy tojást...

A kamera egy kicsit mutatta a sztár hűtőjét is, ahol legalább 2 polc csordultig volt alkohollal és üdítővel. Rihanna aztán nem aprózza el a dolgot!

Mimosas evrrryyybodyyy!! #Rihanna #Snapchat 09/10/16

Rihanna on Snapchat (@rihonsnap) által közzétett videó,

Amanda Seyfried megmutatta szokatlan jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-amanda-seyfried-szineszno-megmutatta-szokatlan-jegygyurujet.htmlMég csak most derült ki, hogy eljegyezték a világsztárt, de már láthattuk a jegygyűrűt is. TV + Sztárok--12 év után váltott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20160913-toth-vera-12-ev-utan-az-rtl-klub-kepernyojen-bukkan-fel-a-kicsi-oriasok-mentorakent.htmlTóth Verát az egész ország a TV2 Megasztár első szériájának győzteseként ismerte meg. Azóta folyamatosan a a köztudatban van, számos zenei sikert tudhat a háta mögött. Most viszont szakmai élete is fordulóponthoz ért, ugyanis 12 év után először az RTL Klub képernyőjén láthatjuk. TV + Sztárok--A Stary Academy rezidenciáján töretlenül tombolnak a hormonokhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-alexandra-egy-ujabb-fiu-rudijara-palyazik-a-star-academy-hazban-tombolnak-a-hormonok.htmlAlexa, a Star Academy szexi hangú énekesnője nem csak a színpadon szereti forrón. TV + Sztárok--SZTÁRBAN SZTÁR - Mészáros Árpád Zsolt: "Befolyásoló ereje van a zsűrinek"http://www.life.hu/sztarok/20160913-meszaros-arpad-zsolt-a-sztarban-sztar-elso-kiesoje-interjut-adott.htmlA Sztárban Sztár vadonatúj évadának első kiesője, a színész-énekes Mészáros Árpád Zsolt volt. Úgy érzi, miután a zsűri lepontozta, szerinte a nézők sem szavaztak már rá. TV + SztárokSebestyén Balázs csak este szereti- pikáns információ a sármos műsorvezetőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-a-morning-showban-sebestyen-balazs-elmondta-hogy-nem-szereti-a-delutani-szexet-o-csak-este-szereti.htmlPár nappal ezelőtt futótűzként terjedt annak az amerikai nőnek a története, aki úgy hozta rendbe házasságát, hogy egy éven keresztül minden nap szexelt férjével. Rákóczi Feri kapva kapott az alkalmon és ő is beszállt a szextesztbe. TV + SztárokOrigoÚj zsűrivel tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-uj-zsurivel-ter-vissza-a-konyhafonok-az-rtl-klubon-wossala-rozina-sarkozi-akos.htmlVagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős fogja bírálni a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket A Konyhafőnök negyedik évadában.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.