Váratlanul hunyt el a Disney-filmek sztárja, Michael Galeota - ez okozta a halálát

Forrás: Disney -
halál Michael Galeota öngyilkos Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Galeota jópár Disney-film főhőse volt: játszott a The Baby-Sitters Club-ban, később a Vészhelyzetben, az Ally McBealben és a Pszichozsaruban, a kétezres évek elején pedig a The Jersey című sorozatban. 

A színész mindössze 31 évesen hunyt el idén év elején: élettelen testére családtagjai találtak rá a háza nappalijában. Betegsége, káros szenvedélye nem volt, így a fiú ismerőseit, családját sokkolta az eset. Mostanra azonban kiderült a halál oka.

Forrás: Disney

A fiúnak állítólag magas volt a vérnyomása, ez pedig hirtelen szívleállást okozott nála. Galeota barátai, családja ebbe belenyugodott, korábban ugyanis azt feltételezték, hogy a fiú esetleg önkezével vetett véget életének.

Szakítása után újra boldog Fördős Zé: elárulta, ki az új kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szakitasa-utan-ujra-boldog-fordos-ze-elarulta-ki-az-uj-kedvese-a-farmon-ismerte-meg.htmlHónapokig az ország legkapósabb szingli pasija volt Zé, aki nemrég elárulta, hogy egy tévés az új kedvese. TV + SztárokOrigoEljött a nagy nap Ördög Nóráéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-eljott-a-nagy-nap-ordog-noraeknal-nanasi-mici-ovodaba-ment.htmlÖrdög Nóra kislánya már nem is olyan kicsi. Óvodába ment a fürtös hajú kislány. TV + Sztárok--Harry herceg a legvonzóbb trónörököshttp://www.life.hu/sztarok/20160913-harry-herceg-lett-a-legszexibb-a-brit-kutatok-szerint.htmlHarry herceget tartják a nők a legvonzóbb trónörökösnek. TV + Sztárok--Végre! Dukai Regina újra megmutatta szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-dukai-regina-es-szerelme-ujra-egy-foton-vegre-megint-megmutatta-parjat-a-celeb.htmlDukai Regina Feczesin Róberttel való szakítása óta sokkal óvatosabb magánéletével kapcsolatban. Ám most végre megint láthattuk választottját egy fotó erejéig. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília beszólt a TV2 műsorvezetőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-esztergalyos-cecilia-ledorgalta-szebeni-istvant-mert-kimondta-az-altala-utalt-szot.htmlEsztergályos Cecília sosem rejtette véka alá mondandóját. Szebeni Istvánnal sem tett kivételt, amikor a műsorvezető felkonferálta őt. TV + Sztárok--ValóVilág: Így kényeztette egymást a paplan alatt Zseraldin és Tivy - VIDEÓ! http://www.life.hu/sztarok/20160913-valovilag-zseraldin-es-tivy-egymast-kenyeztettek-a-paplan-alatt.htmlÚjabb erotikus képsorok a villából: paplan alatti mókázásba kezdett Zseraldin és Tivy... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.