Harrison Ford csárdába jár és mosogat: lassan magyarul beszél majd?

csárda színész Magyarország Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elvileg a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt Magyarországon tartózkodó színész a korábbi hírekkel ellentétben nagyon kedvesen viselkedik a rajongókkal. 

A 74 éves világsztár tegnap délután a Velencei-tó körül biciklizett, és két barátja társaságában tért be egy halászcsárdába. Ott roston sült csirkét fogyasztott zöldkörettel, ami az étlap tanúsága szerint 2250 forintjába került a színésznek – írja az Origo. Harrison Ford pár nap alatt annyi helyen bukkant fel Magyarországon, és annyi honfitársunkkal fotózkodott, hogy lassan már az lesz a ciki, ha az embernek még nincs közös képe vele.

Forrás: Facebook/Szúnyogszigeti Halászcsárda
5 valóságshow-hős, akinek fenekestül felfordult az élete http://www.life.hu/sztarok/20160912-harom-egykori-valosagshow-hos-akinek-elete-teljesen-megvaltozott-bb-evi-es-tarsai.htmlHiába a pénz és a csillogás, ha az ember lelkileg nincs felkészülve a show-biznisszel járó felhajtásra. Az elmúlt években több olyan játékos is kikerült a magyar kereskedelmi csatornák egy-egy adásából, akik bár esetenként győztesként hagyták el a képernyőt, ma már rossz emlékként gondolnak vissza azokra az időre. Van, akinél csak rövid ideig tartott a siker, és van olyan is, akiről ma is cikkeznek az újságok. TV + Sztárok--Sokkot kapott a villalakó párja - Nem számított rá, hogy ez is bekövetkezhethttp://www.life.hu/sztarok/20160914-vv-tivy-baratnoje-sokkot-kapott-a-villaszex-miatt.htmlTivy és Zseri egyre jobban összemelegednek a villában. Kapcsolatuk fénysebességgel halad a beteljesülés felé, a napokban már a paplan alatt kényeztették egymás. De mit szól ehhez Tivy barátnője, aki a tévé előtt figyeli az eseményeket? TV + SztárokOrigoKirály Viktor őszinte vallomása- sok mindent fel kellett áldoznia a sikerérthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-kiraly-viktor-sok-mindent-felaldozott-a-sikerert-oszinten-meselt-joshi-bharatnak.htmlKirály Viktor és egykori párja, Bea 5 év után szakítottak egymással. Viktor akkor azt nyilatkozta, hogy kölcsönös volt az elhidegülés, ám a napokban Bea kitálalt: mindent feláldozott az énekesért, de ő az első problémánál eldobta. TV + SztárokOrigoSarah Jessica Parker beújít: Különleges szerepet vállalt elhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-enekesnot-jatszik-kovetkezo-filmjeben-sarah-jessica-parker.htmlÉnekesnőt játszik és dalra is fakad következő filmjében Sarah Jessica Parker amerikai filmcsillag - írta a BBC News.TV + Sztárok--Eljött a nagy nap Ördög Nóráéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-eljott-a-nagy-nap-ordog-noraeknal-nanasi-mici-ovodaba-ment.htmlÖrdög Nóra kislánya már nem is olyan kicsi. Óvodába ment a fürtös hajú kislány. TV + Sztárok--Gesztesi Károly fogadalmat tett - 500 napig nincs alkoholhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-gesztesi-karoly-szinesz-500-napig-nem-iszik-alkoholt.htmlFél éve fogadta meg, Gesztesi Károly, hogy 500 napig nem fogyaszt alkoholt. A színész korábban alkoholproblémáival került a média érdeklődésének középpontjába. Azt állítja, összeomlása oka a kimerültség volt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.