A színpadon omlott össze Ganxsta Zolee

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Ganxta Zolee összeomlás párkapcsolat szerelem magánélet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta eddig sem titkolta, hogy válságban az élete: szakított kedvesével, amit nem tud feldolgozni. Eddig a munkába temetkezett, de most a színpadon történt meg a baj.

Ganxsta múlt heti koncertjén a rajongók is teljesen meglepődtek. A zenész nagyon zavarodottan viselkedett a színpadon, és be sem fejezte a bulit, fél óra után levonult. A nézők szerint a produkció értékelhetetlen volt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Mindenkinek vannak nehéz időszakai, van, akinek több is. Ami történt, megtörtént. Nem mentegetőzöm, nem ígérgetek. A közönséget megkövetem, természetesen kárpótolom őket. Megyek tovább, folytatom a munkát. Készül az új lemez, könyvet írok, színházban dolgozom, filmezek, tévézek. Rendet rakok a környezetemben és magamban. Csókolom"mondta a Blikknek Zolee.

Arról is beszélt, hogy eddig rosszul kezelte magánéleti gondjait, de ennek most vége. Igyekszik minél előbb helyrerakni magában a dolgokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.