Nyerő páros sztárok RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros sztárjai intim alvási titkokat árultak el.

A sztárvilla párosai arról meséltek, hogyan alszanak együtt és kinek milyen szokásai vannak. Vegyük hát sorra a párosokat.

Király Peti és Kovács Dóri

Kovács Dóri és Király Péter, fotó, Éjjel Nappal Budapest Forrás: Rtl Klub

A páros férfi tagja imád sötétben aludni, míg a lemezlovas lány azt szereti, ha besüt a nap az ablakon. A villában mégis Peti alszik az ablak mellett, Dóri pedig az ajtónál, ami mindössze azért van, mert első este így huppantak be az ágyba.

Pumped Gabó és Ági

Pumped Gabo: „Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk" Forrás: RTL Klub

Meglepő módon Gabó és Ági egymáson alszanak, azaz Ági alszik Gabón. Első közös alvásuk óta így van, ráadásul mindezt meztelenül teszik.

Valkó Eszter és Radócz Péter

Valkó Eszter és párja Forrás: RTL Klub

Eszti és Peti szorosan egymás közelében alszanak, a lényeg annyi, hogy valamilyük összeérjen, mert Eszternek fontos párja közelsége.

Papp Gergő és Judit

Papp Gergő és felesége Forrás: RTL Klub

Ha van rá mód, Gergő mindig a jobb oldalon alszik. Otthon viszont sokszor alszanak külön, hiszen Judit szeret kisfiával kettesben összebújni. Ilyenkor Gergő élvezi a nagy ágyat egyedül.

Papp Gergőék nem sajátítják ki hálószobájukat, ezért a Nyerő Páros elején meg is osztották azt Valkó Esztiék párosával, akik a hideg cirkuszi szobába szorultak.

Váratlan fordulat a Nyerő Párosban: Papp Gergőék feladták!

A műsorban fő téma volt, hogy Dóri és Peti, az Éjjel Nappal Budapest sztárjai a kiesés szélére kerültek. A fiatalok veszekedtek is, nem keveset, mert bár korábban megbeszéltek bizonyos dolgokat, Dóri másként válaszolt a feltett kérdésekre, emiatt a veszélyzónába kerültek. A játékosok megbeszélték, hogy Gaboékat és Gergőéket tartják bent, és bár Dórinak és Petinek kellett volna távozniuk, másként alakult a végjáték.
Aurélio: "Ott a helikopter! A másik csak csattogtatás!"http://www.life.hu/sztarok/20160915-aurelio-sirva-fakadt-mikozben-magat-nezte-helikopterezes-kozben.htmlAurélio, a Való Világ 6. szériájának győztese, aki jelenleg a BeleValó Világ műsorvezetője elérzékenyült, amikor meglátta önmagát helikopterezés közben... TV + Sztárok--10 évet várt kisbabájára Völgyi Zsuzsi, a Romantic egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160915-10-evet-vart-kisbabajara-volgyi-zsuzsi-aki-most-vegtelenul-boldog.htmlVölgyi Zsuzsi, a Romantic egykori csodás hangú énekesnője végtelen boldogságban úszik. Tavaly férjhez ment élete szerelméhez, most pedig kisbabát vár. TV + SztárokOrigoPumped Gabó és párja, Ági: "Nem vagyunk egy hétköznapi pár"http://www.life.hu/sztarok/20160915-pumped-gabo-es-agi-a-nyero-parosban-tuntek-fel-egyutt-eloszor-interjuban-meselnek-kapcsolatukrol.htmlPumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált. TV + SztárokOrigoCsupasz fenékkel karácsonyozik a Morning Show!- Sebestyén Balázsék előre hozták az ünnepekethttp://www.life.hu/sztarok/20160915-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-es-vadon-jani-ma-tartjak-a-karacsonyt.htmlA Morning Show őrült triója ma sem hagyta pihenni a rekeszizmainkat. Balázs, Jani és Feri hónapokkal előrehozták a karácsonyi időszakot. Volt akinek kicsit nehezebben ment az átszellemülés... TV + Sztárok--Rubint Réka: "Próbálok gyorsan sokat aludni"http://www.life.hu/sztarok/20160914-rubint-reka-igazi-anya-alig-alszik-es-mindent-megtesz-a-gyerekekert-es-a-csaladert.htmlNémeth Máté Rubint Rékával készített interjújából kiderül, hogy a fitneszmami bárhol képes elaludni és ha lehetne egy kívánsága, egy kis plusz alvást kérne ajándékba. TV + Sztárok--Közösségi oldalán fakadt ki Shane Tusup - mélységesen csalódotthttp://www.life.hu/sztarok/20160914-shane-tusup-melysegesen-csalodott-es-kozossegi-oldalan-osztotta-meg-velemenyet.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup az elmúlt évek sikereivel a hátuk mögött úgy döntöttek, felkarolják a magyar tehetségeket és úszóiskolát indítanak, ahol zavartalanul és megfelelő környezetben tudnak tehetségükre koncentrálni. Ám ez a kezdeményezés sokaknak szemet szúrt a szakmában és igyekeznek bojkottálni a páros tevékenységét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.