Zámbó Jimmy TV2 Peter Sramek Jimmy Rising Star temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jimmy sírjánál elmélkedik Peter Srámek aki sokszor virágot is visz a legendának.

A Rising Starban feltűnt énekes legnagyobb bálványa Zámbó Jimmy, akinek a dalait is remekül énekli. Peter Srámek tiszteletét nemcsak a slágerek feldolgozásában éli ki, hanem a legendás énekes csepeli nyughelyén is megjelenik. Sokszor gyújt gyertyát és csokor virággal is megtiszteli kedvenc énekesét.

Forrás: Peter Sramek


"Nem tagadom, hogy már többször jártam Zámbó Jimmy örök nyughelyén Csepelen. Gondolom, nagyon sok Jimmy-rajongó érez és tesz még ugyanígy, mint én. Imádom a dalait, dalszövegeit, hangját – gyönyörű örökséget hagyott ránk.

"Számomra nagyon fontos, hogy születésnapja, névnapja és egyéb évfordulók alkalmával megtiszteljem egy csokor virággal,

illetve gyertyát gyújtsak emlékére a sírjánál. Gondolatban azon elmélkedem, mi történt volna, ha valaha találkozunk, vagy mit szólt volna, ha egyszer is hallotta volna, ahogy énekelem a dalait "– magyarázta a szlovák származású énekes a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.