Illés Adrián Balog Brigi TV2 Star Academy Vastag Csaba Keresztes Ildikó Pásztor Anna Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Academy versenyzőjére csütörtök este húzták rá a vizes lepedőt.

Balog Brigi, Byonce-Crazy right now című számát adta elő a TV2 Star Academy vasárnap esti showjában. Bár mindent beleadott, a zsűrinek ez nem volt elég.

A produkciót összesen 87 pontra értékelték.

Ahogy már megszokhattuk a csütörtök esti kiválasztásnál, most sem csak a produkció alapján döntöttek a versenyzők sorsáról, hanem az egész heti felkészülés és a szerdai vizsga is beleszámított.

Ez alapján Keresztes Ildikónál Balog Brigi és Fazekas Eszter, Pásztor Annánál Hegyi Dávid és Laci, Király Viktornál Jecsmenik Arnold és Szűcs Randy, Vastag Csabánál Balog Brigi és Laci, produkciójával nem volt megelégedve a zsűri. Arról, hogy ki kerüljön a veszély zónába

együttes véleményük alapján Balog Brigit választották ki,

azaz Illés Adrián mellett ő lesz az akinek a veszélyzónában kell énekelnie. A hírt pásztor Anna közölte az énekessel, akit sokkként ért a jelölés.

Így csókol Vastag Csaba

Csaba ezúttal az ÉNB-ben tűnt fel, ahol egyből levette a lábáról a párkapcsolatban élő Zsófit. A DJ-ként szárnyait bontogató lány és az énekes között már az első csók is elcsattant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.