Sarah Jessica Parker dicshimnuszt zengett Kim Kardashianról

színésznő Sarah Jessica Parker kim kardashian dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek és komolyabb sztárok világában Kim Kardashiant inkább lenézni szokás, ám Sarah Jessica Parker ehelyett kész dicshimnuszt zengett a realitysztárról.

Kardashian azzal nyűgözte le a Szex és New York sztárját, hogy bevitte a színfalak mögé Parkert és fiát egy Kanye West-koncerten, miután megtudta, hogy a színésznő fia, James nagy rajongó.

Sarah Jessica Parker és fia egy tavalyi képen Forrás: Sarah Jessica Parker / Instagram

A színésznő ezután azt is kifejtette, mi a véleménye Kardashian jelenlétéről úgy általában, és a jelek szerint Parker le van nyűgözve.

Egy fiatal nő, aki folyamatosan fejlődik, és akit nem kéne senkinek sem elítélnie.

Kanye West és Kim Kardashian egy szeptember eleji eseményen Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Legutóbb Helen Mirren volt, aki védelmébe vette az önimádó botrányhősnőt. "Csodálatosnak tartom, hogy manapság egy nő megengedheti magának, hogy legyen feneke. Köszönhetően Madame Kardashiannek" - nyilatkozta A királynő sztárja júniusban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.