Láttad már Clint Eastwood észveszejtően szexi fiát?- ettől a pasitól tátva marad a szád

szexi színész Scott Eastwood Clint Eastwood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Clint Eastwood a '60-'70-es évek szívtiprója volt, legendás tekintete pedig örökre beivódott a női szívekbe. Úgy tűnik, fia is ennek a címnek a várományosa. 

Scott Eastwood, a legendás színész, Clint Eastwood 30 éves fia úgy tűnik nem csak színészi szerepei miatt lép édesapja nyomdokaiba, de

sármos tekintetve és elképesztően dögös teste

úgyanúgy rabulj ejti a nőket, mint legendás felmenője a '60-as években. Arról még nem sokat tudni, hogy van-e annyira tehetséges az ifjú színész, mint amennyire dögös, bár a Hosszú utazás és Suicie Squad-ban nyújtott alakítása bizakodásra ada okot.

Nagy szerencsénkre Scott jelen van a közösségi médiában is, Instagramjára pedig

előszeretettel rakosgatja ki a szexibbnél szexibb fotókat magáról

- íme egy kis vasárnap délelőtti csemege az ínyenceknek.

Nem csak szexi, de még az állatokat is szereti, imádott kuytáját, Freddyt, ha teheti, mindenhová magával viszi, még szörfözni is.

Taylor Swift és Scott Eastwood forró csókot váltott - Mit szól ehhez Calvin Harris?

A világsztártól már megszokhattuk, hogy mindig a tökéletességre törekszik, ha munkáról van szó. Legújabb dalának videoklipje elképesztően szexire sikeredett, amelyben nem más, mint Clint Eastwood fia, Scott kapott főszerepet. A nők milliói által imádott színész egy forró csókot is vált az énekesnővel, és többször is igen fülledt hangulatban állnak a kamera előtt. Nem kérdés, hogy nagyon jól néznek ki egymás mellett, és simán lehetnének Hollywood új álompárja.

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata a végéhez közeledikhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-angelina-jolie-es-brad-pitt-eltavolodtak-egymastol.htmlAlig két éve házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt, a szerelmük máris zátonyra futott. Közel 10 év együttélés és 6 gyerek mellett úgy tűnik a sztárpár kapcsolata a végéhez közeleik. TV + Sztárok--VV Dina a villából üzent barátjának- vajon mi lesz velük a játék után?http://www.life.hu/sztarok/20160916-vv-dina-a-villabol-uzent-kint-maradt-szerelmenek-ki-tudja-mi-lesz-a-folytatas.htmlVV Dina videóüzenetet küldött kint hagyott szerelmének. Nagyon szereti őt, de teljesen összezavarodott. TV + SztárokOrigoHálószobatitkokat árultak el a sztárvilla lakóihttp://www.life.hu/sztarok/20160915-a-nyero-paros-sztarjai-haloszoba-titkaikat-arultak-el.htmlA Nyerő Páros sztárjai intim alvási titkokat árultak el. TV + SztárokOrigoTényleg egyszerre vár kisbabát Katalin hercegné és a húga?http://www.life.hu/sztarok/20160915-egyszerre-var-babat-katalin-hercegne-es-huga-pippa.htmlAz OK! Weekly Magazin nem mindennapi hírről számolt be a minap. Állításuk szerint Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton egyszerre várandósak. TV + Sztárok--Bódi Sylvi forrón szereti - három pasival nyomja egyszerrehttp://www.life.hu/sztarok/20160915-bodi-sylvi-harom-pasival-kacerkodik-egy-foton.htmlBódi Sylvi ezúttal nem a Maldív-szigetekről, vagy egy szörf deszkáról készült fotót posztolt, de igy is legalább annyira leesett az állunk... TV + Sztárok--Kulcsár Edina megkeresi az amerikai álmot?- Miamiba utazott az exkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20160915-kulcsar-edina-es-parja-miamiba-utaztak-nyaralni-keresik-az-amerikai-almot.htmlKulcsár Edina igen dolgos hónapokat tudhat maga mögött, éppen ezért úgy érezte, rá fér már egy kis pihenés. Meg sem állt Miami-ig. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.