dekoltázs Kovács Patrícia nyaralás villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia színésznő Horvátországban piheni ki az év eddigi fárasztó pillanatait, és egy olyan képpel örvendeztetett meg minket, amit csak ritkán látunk tőle.

Az S.O.S. Szerelem sztárja boldog családban neveli kislányát. Ám még egy kiegyensúlyozott nőnek is szüksége van néha egy kis kikapcsolódásra. A színésznő ezúttal Horvátország festői partjait választotta a szusszanáshoz.

Közösségi oldalán pedig

egy igazán szexi fotót villantott,

amiben megmutatta extra dekoltázsát is.

#chillout

Kovács Patrícia (@kovacspatriciaofficial) által közzétett fénykép,

Kovács Patrícia kislányával együtt élvezi a nyarat

Kovács Patrícia, amellett, hogy kislányával kalandozik a Balaton partján, péntek este Balatonföldváron lép fel, így összekötheti a kellemeset a hasznossal.

"Nem nézem meg a farkadat!" - Így próbálkozik a görcsösen flörtölő VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-soma-peniszet-ajanlgatja-evelinnek-de-a-lany-nem-kivancsi-ra.htmlSoma a beköltözés elején még nagyon odavolt a gyengébbik nem tagjaiért. Szinte már görcsösen flörtölt minden útjába kerülő villalánnyal. Azt hittük ez az imidzs része, ami idővel elkopott, hiszen hosszú ideje szürke egérként létezik a luxusbörtönben. Most viszont újra bedobta magát, vagyis bedobta volna... TV + SztárokOrigoVoksán Virág egy elmegyógyintézetből szökött beteggel randizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160916-voksan-virag-elmebeteggel-randizott-akit-a-chaten-ismert-meg.htmlVoksán Virág nem mindennapi randiról mesélt Mádai Viviennek és Czippán Anettnek. Szó szerint megőrülnek érte a férfiak. TV + SztárokOrigoKirály Peti "Kopjál le rólam!"http://www.life.hu/sztarok/20160915-kiraly-peti-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-beszolt-kabat-felesegenek-amiert-az-nem-hagyta-beken.htmlA Nyerő Párosban újabb összecsapás szem- és fültanúi lehettünk a csütörtöki adásban. Király Petinél ezúttal végleg elszakadt a cérna... TV + SztárokOrigoPumped Gabó és párja, Ági: "Nem vagyunk egy hétköznapi pár"http://www.life.hu/sztarok/20160915-pumped-gabo-es-agi-a-nyero-parosban-tuntek-fel-egyutt-eloszor-interjuban-meselnek-kapcsolatukrol.htmlPumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált. TV + SztárokOrigoCsupasz fenékkel karácsonyozik a Morning Show!- Sebestyén Balázsék előre hozták az ünnepekethttp://www.life.hu/sztarok/20160915-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-es-vadon-jani-ma-tartjak-a-karacsonyt.htmlA Morning Show őrült triója ma sem hagyta pihenni a rekeszizmainkat. Balázs, Jani és Feri hónapokkal előrehozták a karácsonyi időszakot. Volt akinek kicsit nehezebben ment az átszellemülés... TV + Sztárok--Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata a végéhez közeledikhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-angelina-jolie-es-brad-pitt-eltavolodtak-egymastol.htmlAlig két éve házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt, a szerelmük máris zátonyra futott. Közel 10 év együttélés és 6 gyerek mellett úgy tűnik a sztárpár kapcsolata a végéhez közeleik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.