Óriásira nőtt a várandós Liptai Claudia pocakja - Friss fotó!

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala -
TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elkezdődik a Sztárban sztár második élő adása. Ahogy a játékosok, úgy a zsűri is készen áll a kezdésre. Liptai Claudia fotójától most is tátva maradt a szánk.

Már csak alig néhány hét van hátra, és megszületik Liptai Claudia második gyermeke. A színésznő addig sem tétlenkedik, hiszen

a Sztárban sztár című műsor zsűritagjaként láthatjuk

minden vasárnap a képernyőn.

Múlt héten csoda szép outfitet varázsoltak a kismamának, sötét színű ruhája kék szalaggal volt átkötve a pocakja fölött, így jelezve, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Mai szettje sem marad el a legutóbbitól, a celebmami csodás hajjal, sminkkel és egy fekete ruhával várja a mai kezdést. Hiába a slankító szín, pocakján így is látszik, hogy óriásira nőtt.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala

Kovács Patrícia szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160918-kovacs-patricia-szexi-dekoltazsaval-hoditotta-meg-kozossegi-oldalat.htmlKovács Patrícia színésznő Horvátországban piheni ki az év eddigi fárasztó pillanatait, és egy olyan képpel örvendeztetett meg minket, amit csak ritkán látunk tőle. TV + SztárokOrigoHoppá! VV Dávid "megfújatta" méretes szerszámát (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-david-megfujatta-ferfiassagat-nem-mindennapi-dolgot-eszelt-ki-a-villalako.htmlVV Dávid a villa sármőre, Evelinnel együtt vállalta a szülői feladatokat a villában. Úgy tűnik, egy kis feltöltődésre és magányra vágyott a sok babázás után, ugyanis elvonult a fürdőszobába és egy általunk nem értett dolgot tett. TV + SztárokOrigo"Nem nézem meg a farkadat!" - Így próbálkozik a görcsösen flörtölő VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-soma-peniszet-ajanlgatja-evelinnek-de-a-lany-nem-kivancsi-ra.htmlSoma a beköltözés elején még nagyon odavolt a gyengébbik nem tagjaiért. Szinte már görcsösen flörtölt minden útjába kerülő villalánnyal. Azt hittük ez az imidzs része, ami idővel elkopott, hiszen hosszú ideje szürke egérként létezik a luxusbörtönben. Most viszont újra bedobta magát, vagyis bedobta volna... TV + SztárokOrigoMegvan a Nyerő páros újabb kieső sztárpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160916-a-nyero-paros-mai-adasabol-kiraly-peti-es-kovacs-dori-tavozott-oket-szavaztak-ki-a-tobbiek.htmlA veszélyzónába Dóri és Peti, illetve Zsófi és Zsolti kerültek, mivel Zsófiék gyűjtötték a legkevesebb pénzt az 5 napos játékfolyamatban, a közös játékon pedig Dóri és Peti teljesített a leggyengébben. TV + SztárokOrigoVoksán Virág egy elmegyógyintézetből szökött beteggel randizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160916-voksan-virag-elmebeteggel-randizott-akit-a-chaten-ismert-meg.htmlVoksán Virág nem mindennapi randiról mesélt Mádai Viviennek és Czippán Anettnek. Szó szerint megőrülnek érte a férfiak. TV + SztárokOrigoIzzott a levegő a villában! Szexi fotózáson vettek részt a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-a-villaban-szexi-fotokat-kesizettek-a-villalakokrol-csak-ugy-izzott-a-levego-a-fiatalok-kozott.htmlA villalakók életében egyetlen nap sem múlik el eseménytelenül. Legútóbb egy szexi fotózáson vettek részt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.