Hűha! Merész dologra vállalkozott Kulcsár Edina!

extrém Kulcsár Edina flyboard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő nem riad vissza az extrém sportoktól, sőt!

A hétvégén Kulcsár Edina bebizonyította, hogy őt aztán kemény fából faragták. A szépség nemrég kipróbálta a flyboardozást, az erről készült videót meg is mutatta képmegosztó oldalán. Edina nagyon vagány nő, ehhez kétség sem férhet!

Elfelejtettem múltkor megosztani veletek, életem első Flyboard élményét! Íme! #palmsbeach #jetski #to #flyboard #firsttry

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett videó,

Edina más máskor is megmutatta, hogy nem az a tedd oda, majd meghűl-típus: nemrég kamerák előtt zörrent össze kedvesével, persze hamar megoldották a problémát. Ám az esetről videó is készült, amit itt meg is nézhetsz.

Hoppá! Sarka Kata gyermekei találkoztak II. Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-hajdu-peter-es-sarka-kata-gyermekei-talalkoztak-ii-erzsebet-kiralynovel-becsben.htmlNem akármilyen napjuk volt ma Hajdú Péter és Sarka Kata gyermekenek. Noncsi és Dávidka többek között találkoztak II. Erzsébet királynővel.TV + Sztárok--Óriásira nőtt a várandós Liptai Claudia pocakja - Friss fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nehany-het-mulva-varja-kisbabajat-addig-pedig-a-sztarban-sztarban-zsurizik.htmlHamarosan elkezdődik a Sztárban sztár második élő adása. Ahogy a játékosok, úgy a zsűri is készen áll a kezdésre. Liptai Claudia fotójától most is tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigo"Nem nézem meg a farkadat!" - Így próbálkozik a görcsösen flörtölő VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-soma-peniszet-ajanlgatja-evelinnek-de-a-lany-nem-kivancsi-ra.htmlSoma a beköltözés elején még nagyon odavolt a gyengébbik nem tagjaiért. Szinte már görcsösen flörtölt minden útjába kerülő villalánnyal. Azt hittük ez az imidzs része, ami idővel elkopott, hiszen hosszú ideje szürke egérként létezik a luxusbörtönben. Most viszont újra bedobta magát, vagyis bedobta volna... TV + SztárokOrigoSzűcs Randy búcsúzott a Star Academy műsorátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-esett-ki-a-tv2-star-academy-tehetsegkutatojabol.htmlSzűcs Randy került be harmadikként a veszélyzónába, így ismét dupláznia kellett, vagyis egy második dalt is elő kellett adnia a bennmaradásért. TV + SztárokOrigo"Úgy néztél ki, mint egy háziasszony" - szétalázta a zsűri a Star Academy versenyzőjét http://www.life.hu/sztarok/20160917-streiffert-hannat-szetalazta-a-star-academy-zsurije.htmlHiába volt a cuki pörgős szoknya és a milliónyi szmájli, a Star Academy versenyzőjét, Streiffert Hannát igencsak lehúzta a zsűri. TV + Sztárok--Pokorny Lia: "Kiégett nő lett belőlem"http://www.life.hu/sztarok/20160916-pokorny-lia-interju-prostitualtat-alakit-legujabb-filmjeben-oszinte-vallomas-a-sztartol.htmlAz ország egyik legnépszerűbb színésznője merész szerepre vállalkozott: következő filmjében egy prostituáltat alakít. Persze ne egyszerűsítsük le ennyire ezt a történetet, hiszen a történet lényege nem is maga szex, hanem az élettel járó kemény feladatok. A szerepről és kicsit a magánéletről is szó esett a legutóbbi beszélgetésünk során. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.