színésznő Osvárt Andrea szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea színésznőt újra megtalálta a szerelem, de párja még inkognitóban van.

Nyilvános Instagram-oldalának tanúsága szerint a szép színésznő új, rej­té­lyes sze­rel­mé­vel ha­jó­ká­zott Budapesten. Az elkészült szelfin ugyan nem látszik a titkozatos férfi, akivel (úgy tudni) korábban Andi a Szigeten is együtt jelent meg:

#love #incognito ❤️

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett fénykép,

Osvárt Andrea féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság elől, de reméljük, hamarosan kiderül, kivel alkot egy párt a magyar sztár.

VV Soma így ajánlgatja férfiasságát Evelinnek!http://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-soma-peniszet-ajanlgatja-evelinnek-de-a-lany-nem-kivancsi-ra.htmlA szőke srác, Soma a beköltözés elején még nagyon odavolt a gyengébbik nem tagjaiért. Szinte már görcsösen flörtölt minden útjába kerülő villalánnyal. Azt hittük ez az imidzs része, ami idővel elkopott, hiszen hosszú ideje szürke egérként létezik a luxusbörtönben. Most viszont újra bedobta magát, vagyis bedobta volna...TV + SztárokLáttad már Clint Eastwood észveszejtően szexi fiát?- ettől a pasitól tátva marad a szádhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-clint-eastwood-fia-legalabb-annyira-dogos-mint-egykor-edesapja-scott-eastwood-szinten-szinesz.htmlClint Eastwood a '60-'70-es évek szívtiprója volt, legendás tekintete pedig örökre beivódott a női szívekbe. Úgy tűnik, fia is ennek a címnek a várományosa. TV + Sztárok--Szűcs Randy búcsúzott a Star Academy műsorátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-esett-ki-a-tv2-star-academy-tehetsegkutatojabol.htmlSzűcs Randy került be harmadikként a veszélyzónába, így ismét dupláznia kellett, vagyis egy második dalt is elő kellett adnia a bennmaradásért. TV + SztárokOrigo"Láttam már puncit, de nem néztem bele" - Szexuális felvilágosítás Való Világ módrahttp://www.life.hu/sztarok/20160917-vv-zsoltit-felvilagositottak-hogyan-mukodik-a-punci.htmlMivel a férfiakat szereti, érthető módon VV Zsolti nincs egészen tisztában a női nemi szerv felépítésével. A villa csajai azonban kézségesen elmagyarázták neki, hogyan is működik a misztikus punci. TV + Sztárok"Apukám nézi a Való Világot" – jelentette ki Dina, miközben egy szál csöcsben lovagolta Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20160917-valo-vilag-8-vv-dina-elarulta-miert-nem-enged-lorinak.htmlÚgy tűnik, VV Dinának random időközönként beugrik, hogy ez bizony egy valóságshow, ahol kamerák figyelik minden mozdulatát, és hogy amit bent művel, azt otthon szülei pironkodva figyelik. TV + SztárokOrigo"Be tudom kapni a tetejét, már próbáltam" – VV Zsolti elárulta perverz titkaithttp://www.life.hu/sztarok/20160917-vv8-rtl-klub-hitetlenkedve-fogadtak-zsolti-meretet-es-szexualis-teljesitmenyet.html"Úristen, nagyon k*rnék magammal" – VV Zsolti nem kertelt, beavatta perverz kis titkaiba társait szexuális teljesítményével és intim méretével kapcsolatban. A többiek szájtátva és hitetlenkedve hallgatták. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.