Katie Price férfi rajongója sokkoló dolgot tett

rajongó Katie Price plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszméletlen dolgokra képesek egyesek, ha rajongásuk tárgyáról van szó - ezt már Katie Price is jól tudja. 

A modell már rengeteg szépészeti beavatkozáson vett részt, most azonban egy fanatikus rajongóját kéri arra: ne feküjön kés alá. A mindössze 21 éves fiú, Nathan Thursfield 13 éves kora óta rajong a sztárért, és már közel 14 millió forintot költött arra, hogy úgy nézhessen ki, mint imádottja. Ez idáig már két orrműtéten átesett, és most készül a harmadikra. Orvosai szerint azonban nem szabadna kés alá feküdnie, 70% az esély ugyanis arra, hogy az orrműtét sikertelen lesz.

Forrás: Youtube

Katie kétségbeesett rajongója vágyától, és a következőket mondta a fiúnak a Loose Woman című műsorban, ahol együtt szerepeltek: "Kérlek, ne műttest meg az orrod. Legközelebb, amikor találkozunk, egy orrot és nem egy lukat akarok látni az arcodon. Te így vagy tökéletes. Ne akarj úgy kinézni, mint én, akkor inkább én akarok úgy kinézni, mint te."

Megvan Taylor Swift utódja! Csodaszép színésznővel flörtölget Tom Hiddlestonhttp://www.life.hu/sztarok/20160919-megvan-taylor-swift-utodja-csodaszep-szinesznovel-priyanka-chopra-val-flortol-hiddleston.htmlTom Hiddlestonnak kétségkívül van ízlése: ezúttal egy gyönyörű színésznővel keveredett forró flörtbe. TV + Sztárok--Közelről fotózott egy elefántot, majd végül belehalthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kozelrol-akarta-lefotozni-az-elefantot-egy-turista-de-belehalt-a-seruleseibe.htmlNagy árat kellett fizetnie annak a turistának, aki közelről szerette volna lefotózni kedvenc állatát, az elefántot. TV + SztárokEgy német újság állította: Schumacher jár - be is perelték értehttp://www.life.hu/sztarok/20160919-egy-lap-szerint-scumacher-allapota-javult-es-jarni-is-kepes-a-csalad-beperelte-az-ujsagot.htmlSchumacher menedzsere beperelte azt a lapot, amelyik valótlan állításokat közölt az egykori Forma 1-es világbajnok állapotáról. TV + SztárokAFPÚj tévécsatorna érkezik Magyarországra http://www.life.hu/sztarok/20160919-magyarorszag-uj-tevecsatornaval-rukkol-elo-az-rtl-klub-spike-nevvel.htmlRTL Spike néven új, izgalmas szórakoztató csatornát indít a Viacom, az RTL Magyarországgal együttműködésben. A vadonatúj tévéadón egyedi tartalmak és saját gyártású műsorok is láthatók lesznek. TV + Sztárok--VV Zsolti: " Ha ügyes vagy, szájjal is megcsinálhatod!" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160919-vv-zsolti-ovszerhasznalatra-tanitja-tinilanyat-es-vv-vivit.htmlA Való Világ 8. szériájáról bátran elmondhatjuk, hogy bővelkedik az abszurdabbnál abszurdabb helyzetekben. Ez a mostani is pontosan egy ilyen... TV + Sztárok--Pippa Middleton kitálalt: mindent elmesélt Katalin húgahttp://www.life.hu/sztarok/20160919-pippa-middleton-egy-vele-keszult-interjuban-mindent-elmeselt.htmlKatalin hercegnő 33 éves húgával nemrég egy hosszabb interjú készült a hamarosan megjelenő könyve kapcsán. Íme, az igazi Pippa! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.