Hoppá! Úton van a Való Világ első kisbabája?

Forrás: RTL II -
VV Zseraldin terhesség esemény utáni tabletta Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen még sosem történt a Való Világ-házban! A jelek szerint nagyon jól sikerült a buli a villában. 

Tegnap este a villalakók egyöntetűen megszavazták, hogy VV Dina menjen jövő vasárnap párbajozni egy társával. A zöld kendő felkerülése után elszabadulhattak a dolgok, ugyanis a mai beharangozó videó már arról szólt, hogy VV Zseri esemény utáni tablettát kért a stábtól. Ilyenre még nem volt példa a Való Világok történelmében. Valószínűleg Tivyvel jött össze a dolog, hiszen a pár már egy ideje kerülgeti egymást.

Kefír: "Nincs semmi baj!"http://www.life.hu/sztarok/20160919-kefir-nincs-semmi-baj-kiesett-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musorabol.htmlA V-tech egykori fontembere, Kefír esett ki a Sztárban sztár adásából. Arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen érzésekkel távozott az ország legnagyobb házibulijából.TV + SztárokOrigoMegható üzenettel emlékezett elhunyt fiára Paul Walker édesanyja és Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-meghato-uzenettel-emlekezett-elhunyt-fiara-paul-walker-edesanyja-vin-diesel-osztotta-meg-a-videot.htmlA túlságosan fiatalon elhunyt színész emlékét barátai és családja igyekeznek őrizni, amennyire csak lehetséges. TV + Sztárok--Szűcs Randy búcsúzott a Star Academy műsorátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-esett-ki-a-tv2-star-academy-tehetsegkutatojabol.htmlSzűcs Randy került be harmadikként a veszélyzónába, így ismét dupláznia kellett, vagyis egy második dalt is elő kellett adnia a bennmaradásért. TV + SztárokOrigo"Apukám nézi a Való Világot" – jelentette ki Dina, miközben egy szál csöcsben lovagolta Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20160917-valo-vilag-8-vv-dina-elarulta-miert-nem-enged-lorinak.htmlÚgy tűnik, VV Dinának random időközönként beugrik, hogy ez bizony egy valóságshow, ahol kamerák figyelik minden mozdulatát, és hogy amit bent művel, azt otthon szülei pironkodva figyelik. TV + SztárokOrigoBalog Brigi a veszélyzónában küzdhet a bennmaradásáérthttp://www.life.hu/sztarok/20160916-balog-brigit-kuldte-a-veszelyzonaba-a-zsuri-87-ponttal.htmlA Star Academy versenyzőjére csütörtök este húzták rá a vizes lepedőt. TV + Sztárok--ValóVilág: Ez is megvolt - Tivy kielégítette Zseraldinthttp://www.life.hu/sztarok/20160916-valovilagban-tivy-kielegitette-zseraldint.htmlNem először bújt össze a paplan alatt Tivy és Zseraldin, most azonban az eddigieknél tovább mentek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.