Nézd kit kapott ölbe Schobert Norbi!- Vajon Réka mit szól ehhez?

kutya Facebook Schobert Norbert öleb cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schobert családról köztudott, hogy imádják a kutyákat! Most Norbi Hacsit kapta ölbe és posztolt rajongóinak egy szívecskékkel tűzdelt képet a Facebookon.

Az „Öleb" című képen az egyéves Hacsi jócskán túlmutat az öleb kategórián! Az Akita fajtájú kutyáról kölyökként is posztoltak szupercuki képeket. Akkor méreteiben is tényleg kicsi volt.

Most viszont a fotón már egy langaléta óriás ebbel pózol, akivel a súlya alapján, egy komoly erőnléti edzést is le lehetne nyomni. Réka és Norbi mindig is imádták a szőrös négylábúkat. Előző kuytusuktól, Szultántól akit szintén családtagként szerettek, tavasszal kellett örökre elbúcsúzniuk. Ezután került a kis Hacsi a családba és bár a Szulti hagyta űrt nem lehet pótolni, fájdalmukon máris enyhített a cuki eb.

Az asztalhoz ültette kutyáját Schobert Norbi

A kommentelők között hatalmas vitalavinát indított el, hogy helyesen járt-e el a fitneszguru: ültessük-e az asztalhoz kedvenc négylábúankat egy étteremben, vagy sem?

Szabó Zsófi: "Nagyon csalódott vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-szabo-zsofi-teljesen-kiborult-a-parjara-zsoltira-tombol-a-versenyszellem-a-sztarban.htmlAz elmúlt hetekben több vita is kirobbant a sztárpár háza táján, pedig nemsokára oltár elé állnak. Legutóbb megint egy játék miatt alakult ki egy kisebb szóváltás. TV + SztárokOrigoKasza Tibi életét nagymamája mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20160920-kasza-tibi-eletet-nagymamaja-mentette-meg-a-vizbe-fulladastol.htmlKasza Tibi az Ezek Megőrültek! című műsorban arról mesélt, hogy gyerekkorában bizony nagymamája mentette őt meg a vízbe fulladástól. TV + Sztárok--Jim Carreyt emberöléssel vádolják: börtönbe kerülhet a színész? http://www.life.hu/sztarok/20160920-jim-carrey-volt-parja-miatt-kerulhet-bortonbe-a-sztar-emberolessel-vadoljak.htmlA sztár ellen annak a nőnek a férje tett feljelentést, aki tavaly szeptemberben lett öngyilkos. A vád szerint Carrey illegális szereket juttatott el egykori kedvesének, amikkel később halálosan túladagolta magát. TV + Sztárok--Friderikusz állítólag még mindig tartozik Hajdúnak - megszólalt a tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20160920-friderikusz-meg-nem-fizetett-hajdunak-a-teves-megszolalt.htmlHajdú Péter és Friderikusz Sándor együtt dolgoztak az Összezárva Friderikusszal című Tv2-es produkcióban. A tévéslegenda hirtelen távozása miatt több millió forinttal tartozik Hajdúnak, de még nem törlesztette adósságát. TV + SztárokOrigoKiderült! Így lesz, ha Clau elhagyja a Sztárban sztár zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-tv2nek-van-veszforgatokonyve-ha-liptai-claudia-elhagyja-a-sztarban-sztar-zsurijet.htmlAmióta a beült a Sztárban sztár zsűrijébe a várandós Liptai Claudia, foglalkoztatja a nézőket, mi lesz, ha a csinos tévés világra hozza a kisbabáját. Clau nem érti, mi ezzel a gond, azt mondja, éppúgy dolgozik ő is a gyerek megszületéséig, mint a civil kismamák. TV + SztárokOrigoVideóban őrült meg Britney Spears!http://www.life.hu/sztarok/20160919-britney-falatnyi-ruhaban-orult-meg-instavideojaban.htmlFrenetikus színpadra illő tánccal kápráztatta el rajongóit az énekesnő! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.