Róka Adrienne sztárpár Nyerő páros műsor Kabát Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki legnagyobb meglepetésére nem úgy alakult a szavazás, ahogy Kabát Peti és párja gondolták. A páros végleg elhagyta a villát. 

A Nyerő Páros legutóbbi szavazása végül így alakult: Zsófi és Zsolti Kabátékra szavaztak, Anna és Miki pedig Eszterékre. Ez kissé rosszul esett a focistának, aki nem érti, hogy Annáék miért nem rájuk tették a voksukat. Miután a pár elhagyta a villát, taktikai megbeszélések kezdődtek, hiszen hamarosan elérkezik a műsor döntője, ahol kiderül, hogy kik voltak a legjobbak az elmúlt hetek alatt.

Forrás: RTL Klub
Reese Witherspoon és Renee Zellweger jó barátnők - közös fotón mosolyognakhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-reese-witherspoon-es-renee-zellweger-jo-baratnok-kozos-foton-mosolyognak.htmlA két színésznő évek óta jóban van egymással, most végre közös képen is láthatjuk őket. TV + SztárokOrigoTényleg Evelin lesz Dina ellenfele a párbajon?http://www.life.hu/sztarok/20160920-tenyleg-evelin-lesz-dina-ellenfele-a-parbajon-ezt-gondolja-a-lany.htmlMiután Dinára került a kiválasztottat jelölő kendő, elkezdődtek a találgatások, ki is lesz a lány párbajellenfele. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina a tengerparton heverészik, míg pasija vadul edz a stradonhttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tengerparton-hevereszik-mig-pasija-vadul-edz-a-stradon.htmlAz egykori szépségkirálynő és kedvese aztán kiélvezik a nyaralásuk minden másodpercét! TV + SztárokOrigoPippa Middleton kitálalt: mindent elmesélt Katalin húgahttp://www.life.hu/sztarok/20160919-pippa-middleton-egy-vele-keszult-interjuban-mindent-elmeselt.htmlKatalin hercegnő 33 éves húgával nemrég egy hosszabb interjú készült a hamarosan megjelenő könyve kapcsán. Íme, az igazi Pippa! TV + SztárokOrigoKefír: "Nincs semmi baj!"http://www.life.hu/sztarok/20160919-kefir-nincs-semmi-baj-kiesett-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musorabol.htmlA V-tech egykori fontembere, Kefír esett ki a Sztárban sztár adásából. Arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen érzésekkel távozott az ország legnagyobb házibulijából. TV + SztárokOrigoTivy durván megsértette VV Vivithttp://www.life.hu/sztarok/20160919-valovilag-tivy-durvan-megsertette-vv-vivit.htmlTivytől nem áll távol a sértegetés, ezt már megtudhattuk az utóbbi hetekben. Ezúttal a vetkőzni nagyon szerető Vivi lett a célpont. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.