VV Mici ValóVilág 8 VV Tivy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villában egyre durvább a helyzet: az ostor ezúttal Micin csattant. 

Tivy lefekvéskor nagyon durva stílusra váltott, nekiállt rendre utasítani a villalakókat. Torka szakadtából ordított a lányokkal, és azt mondta, épp olyanok, mint a 15 éves kis k*rvák. Tivy "ostora" végül Micin csattant.

A fiú brutális üvöltésbe kezdett, majd kiment lehiggadni a levegőre. Mici később utána ment, hogy tisztázza a helyzetet, ám Tivy árulónak nevezte, és ismét a korábbi hangnemben beszélt a lánnyal.

Tényleg Evelin lesz Dina ellenfele a párbajon?http://www.life.hu/sztarok/20160920-tenyleg-evelin-lesz-dina-ellenfele-a-parbajon-ezt-gondolja-a-lany.htmlMiután Dinára került a kiválasztottat jelölő kendő, elkezdődtek a találgatások, ki is lesz a lány párbajellenfele. TV + SztárokOrigoSarka Kata megszólalt - Valóban feltűnt kapcsolatukban a titokzatos harmadik?http://www.life.hu/sztarok/20160920-sarka-kata-a-hajdu-peterrel-valo-hazassagi-valsagarol-beszelt.htmlSarka Kata és Hajdú Péter magánéleti válsága hetek óta a címlapokon van, az érintettek azonban csak nagyon ritkán szólalnak meg a témával kapcsolatban. A találgatások pedig folyamatosak, pedig lehet, még ők maguk sem tudják, együtt maradnak-e vagy sem. TV + SztárokOrigoSarka Katán meglátszanak az elmúlt hetek problémáihttp://www.life.hu/sztarok/20160919-sarka-kata-mindig-csinos-most-viszont-kisse-fura-kulsovel-jelent-meg-foto.htmlKata egy sajtótájékoztatón tette tiszteletét, nem is akármilyen szettben. Az édesanyán meglátszanak az elmúlt hetek történései. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi bevállalta! Az Instagramon mutatta új külsejéthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kalappal-es-kolbasszal-mutatta-meg-bajszat-szabo-zsofi.htmlA műsorvezető kackiás szőrzete mellett egy kalapot is magára „öltött". Így mulatott a minap a fővárosi dugóban Szabó Zsófi. TV + Sztárok--VV Zsolti: " Ha ügyes vagy, szájjal is megcsinálhatod!" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160919-vv-zsolti-ovszerhasznalatra-tanitja-tinilanyat-es-vv-vivit.htmlA Való Világ 8. szériájáról bátran elmondhatjuk, hogy bővelkedik az abszurdabbnál abszurdabb helyzetekben. Ez a mostani is pontosan egy ilyen... TV + Sztárok--Hoppá! Becsajozott Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20160919-szepsegkiralynobe-szerelmes-a-nok-balvanya.htmlÚjra szerelmes a Real Madrid sztárja! Szexi szépségkirálynő az új kiszemelt!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.