Pippa Middleton Kate Middleton Katalin hercegné royal family
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? 

Egyre többször cikkeznek arról a brit lapok, hogy Katalin hercegné ki nem állhatja húgát, Pippát, aki a jelek szerint sokkal népszerűbb a királyi családba beházasodott nővérénél. Ahogy a life.hu azt korábban már megírta, Katalin arra is féltékeny, hogy húga férjhez megy és ezt az eseményt legalább annyira nagy érdeklődés övezi, mint annak idején saját házasságát, Vilmos herceggel.- írja a Blikk.

A hercegné a hozzá közel állók állítása szerint bármit megtenne azért, hogy a középpontban lehessen és ott is maradjon.

Képes még saját testvérét is megalázni mások előtt,

csak hogy ő maga jobb színben tündökölhessen.

"Katalin nem bírja elviselni, ha nem körülötte forog a világ és nem vele foglalkoznak az emberek. Épp ezért viselte rosszul azt is, amikor az esküvője után az egész világ Pippáról és az ő tökéletes hátsójáról beszélt"- mesélte egy bennfentes ismerős.

Forrás: AT1W/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Valóban ilyen kegyetlen testvér lenne Katalin? A hírek egyre többször mutatják, hogy a kedves és bájos arc mögött egy rosszindulatú és féltékeny nő áll. Nem csak testvérére de a royal family szép hölgy tagjaira sem néz jó szemmel a hercegné. Attól is kiborult, amikor Mária hercegnő is felkérést kapott egy Vogue fotózásra.

"Amikor a lapok elkezdtek egyre többet írni róla, Katalin szó szerint kifordult önmagából. Ráparancsolt Pippára, hogy öltözködjön kevésbé feltűnően, ne hívja fel magára a figyelmet és ha lehet, kerülje a lesifotósokat. Igazán azonban akkor akadt ki, amikor kiderült, hogy Pippa mennyire jó viszonyt ápol Vilmos öccsével, Harryvel. A hercegné egyszerűen ki nem állhatja a húgát és azt, hogy jóval népszerűbb nála. Próbálja a család előtt is rossz színben feltüntetni, miközben magát tökéletes feleségnek és anyának tartja."- folytatta az informátor.

Nagyon dühös Katalin: egy másik hercegnő ellopja tőle a rivaldafényt

A gyönyörű Katalin boldogan vállalta el annak idején a Vogue magazin felkérését, mosolyogva szerepelt a lap címlapján kalapban, laza megjelenéssel. Öröme azonban véget ért, mert kiderült, hogy egy másik hercegnőt is felkért a magazin. Mária dán koronahercegnő az augusztusi címlapon tündököl majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.