Az 52 éves Détár Enikő szívesen állna újból oltár elé

Fotó: Mudra László - Origo -
Détár Enikő házasság párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő korábban eldöntötte: nem törődik többet az őt ért vádakkal. Az 52 éves sztár és kedvese között olyan jó az összhang, hogy akár még egy esküvő is szóba jöhet. 

Enikő elmondása szerint boldogabb, mint valaha. A vele készült interjúban a színésznő elmondja, hogy bár az elmúlt években lemondott a szerelem gondolatáról, most viszont úgy érzi, hogy újra révbe ért - írja a Story Magazin.

Fotó: Mudra László - Origo

"Ahhoz képest, milyen mélyről jöttünk Péterrel, nagy utat tettünk meg. Mindketten válófélben voltunk, én fogtam meg az ő kezét. Aztán mélyebb és fontosabb lett ez a kapcsolat, mint amit vártunk.

Az elmúlt időszak történései után rájöttem, hogy az embernek szüksége van a szerelemre.

A kapcsolatunk abban is különleges, hogy soha nem nézünk bele egymás telefonjába. Nem erőltetjük a másikra az akaratunkat, elfogadjuk úgy, ahogy van. Most úgy gondolom, hogy

menyasszony szívesen lennék.

Házasságot azonban csak időskoromban kötnék" - nyilatkozta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.