Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia könyv gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia tényleg nem pihen! A várandós kismama gőzerővel dolgozik a Sztárban sztár című produkcióban, emellett még akadt ideje megvalósítani az egyik legnagyobb álmát is, amit most a Facebook-oldalán mutatott meg a követőinek. Megjelent szerelmével közös könyve, ami szerinte olyan, mint egy "előgyerek".

Csodálatos kismama Liptai Claudia, ezt vasárnaponként folyamatosan láthatjuk élőben a TV2 Sztárban sztár című műsorában, ahol zsűriként értékeli a versenyzőket. Azt is tudjuk, mi lesz a műsorral, ha beindulna a szülés, és Claudiának el kellene hagynia az ítészek sorát.

Liptai Claudia megmutatta szerelmével közös gyermekét Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Már mindenki izgatottan várja a műsorvezető és szerelme első közös gyermekét, addig is Clau nem hagyta rajongóit meglepetés nélkül: előrukkolt közös "előgyerekükkel". Claudia a Facebook-oldalán mutatta meg szerelmük első gyümölcsét, ami az első közös könyvük. A műsorvezető elárulta, hogy ezzel egy régi vágya teljesült.

"Mindez számomra egy igazi, valóra vált álom"

- írta posztjában Claudia.

Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoKavarás, féltékenység, és szerelem: íme, a legnagyobb celebkapcsolatokhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-celebkapcsolatok-a-magyar-sztarvilagbol-ime-a-legnagyobb-kavarasok.htmlKi, kivel, mikor, hogyan - így is lehetne jellemezni a következő összeállítást, amelyben a sztárvilág leghosszabb és legrövidebb kapcsolatait is megtalálod. TV + SztárokOrigoSzületésnapos Szabó Zsófi: 28 éves lett a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-szuletesnapos-szabo-zsofi-a-nyero-paros-sztarja-28-eves-lett-osszel-eskuvo.htmlA színésznő betöltötte a 28. életévét, amit már boldog menyasszonyként ünnepelhet, hiszen most ősszel összeköti életét szerelmével, Kis Zsolttal. TV + Sztárok--Bereczki retteg attól, hogy elveszíti egyik legféltettebb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-bereczki-zoltan-retteg-attol-hogy-egyszer-elvesziti-a-hangjat.htmlBereczki Zoltán az egyik legszebb hangú színész-énekes, aki már kimagasló kaméleoni képességeit is megcsillogtatta a Sztárban sztár című műsorban, ahol most a zsűriszékben foglal helyet. Ki gondolná, hogy a karrierje csúcsán lévő művész retteg bármitől is?TV + Sztárok--Dina választott: íme a ValóVilág 2 párbajozójahttp://www.life.hu/sztarok/20160922-valovilag-vv-dina-megmondta-kit-visz-ki-parbajozni.htmlA lakók napok óta azt találgatják, kit visz ki Dina párbajozni. Ez most végre kiderült! TV + SztárokOrigoEz már a sokadik szakítás volt: íme Brad Pitt leghosszabb kapcsolataihttp://www.life.hu/sztarok/20160921-brad-pitt-leghosszabb-kapcsolatai-ezekkel-a-sztarokkal-jart.htmlBrad Pitt 12 évig volt együtt Angelina Jolie-val, előtte 7 évig Jennifer Aniston férje volt - ezt a fél világ tudja. De íme azok a nők, akik szintén évekig melegítették Hollywood első számú szívtiprójának ágyát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.