Depardieu szerint hazája egy idióták lakta Disneyland

Forrás: AFP/Sputnik/Julia Chestnova -
bor Franciaország Gerard Depardieu sajt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gérard Depardieu megerősítette, hogy többé nem tekinti magát franciának és hogy szerinte hazája egy Disneylanddé vált a külföldiek számára.

Az Innocent című életrajzi könyve olaszországi megjelenése alkalmából a Corriere della Sera című olasz lapnak adott interjújában a francia filmsztár újfent magasztalta Vlagyimir Putyin orosz elnököt, aki - szerinte - a "huligán oldalát" becsüli őbenne.

Gérard Depardieu Forrás: AFP/Sputnik/Julia Chestnova


Arra a kérdésre, hogy még franciának tartja-e magát, a színész nemmel válaszolt és világpolgárnak mondta magát: "Franciaország hovatovább egy külföldieknek szóló Disneylanddé válik; idióták lakják, akik bort és büdös sajtot gyártanak a turistáknak. Nincs többé szabadság, az emberek manipulálva vannak" - fejtegette.

Lesújtó véleménye van a film világáról is: "A mozi nem létezik többé. A szórakoztatás világa van, amelyben az amerikaiak által terrorizált emberek már azt sem tudják, milyen nyelven beszéljenek. Van tíz sztár, és mind amerikai, akiknek különleges effektusokkal telezsúfolt filmjei valójában játékok, a filmvilág többi része pedig küzd a puszta létéért."

Az olaszokat dicsérte, mert szerinte ők nem vesztették el kultúrájukat, identitásukat. Putyinban nem lát semmi hibát és hozzá hasonló "igaz emberként" említette meg Fidel Castrót is. A kommunizmusról azt mondta, hogy az "nem egy eldobandó ideológia", bár elismerte, hogy "jelenleg nem létezhet".

Pikáns jelenet a villában: Soma és Evelin vetkőzésbe kezdtek (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160923-evelin-megszabadult-a-ruhajatol-soma-elott-masszas-a-villaban-video.htmlHázasság első látásra? Ezúttal lehetséges!http://www.life.hu/sztarok/20160923-randi-utan-hazassag-rtl-klub-uj-tarskeresoje-nagy-durranast-iger.htmlJennifer Aniston felhúzta a nyúlcipőt: elmenekült Los Angelesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-jennifer-aniston-elment-los-angelesbol-mindenki-angelina-jolie-valasa-miatt-faggatja.htmlKi legyen a Nyerő páros nyertese? Szavazz a kedvencedre http://www.life.hu/sztarok/20160923-peller-anna-es-valko-eszter-a-dontoben-ki-legyen-a-nyero-paros-nyertese.htmlDurván beszólt egy műsorvezető Angelina Jolie-nak: "kib*szott dilinyós"http://www.life.hu/sztarok/20160923-a-musorvezeto-chelsea-handler-durvan-beszolt-angelina-jolienak-dilinyosnak-nevezte-miatta-ivott-brad.htmlTolvai Reni legutóbbi vallomása nem egyezett a korábbiakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-tolvai-reni-legutobbi-vallomasa-nem-egyezett-a-korabbiakkal-kallay-saunders-andras-verekedos-ugyeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.