Tolvai Reni legutóbbi vallomása nem egyezett a korábbiakkal

verekedés tárgyalás vallomás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András három évvel ezelőtt történt verekedési ügyében zajlik a tárgyalás, ahol Tolvai Renit is kihallgatták. Vallomása azonban több ponton is ellentmondásba került korábbi állításaival. A szakértő figyelmét sem kerülték el a pontatlanságok.

Zajlik Kállay-Saunders András verekedős ügyében a tárgyalás, ahol Tolvai Reni is megjelent, valamint vallomást is tett. A Bors állításai szerint azonban többször magyarázkodnia kellett az énekesnőnek. Már az adatfelvétel során eltért az ő és Kállay-Saunders állítása: az énekes szerint ugyanis nem élnek együtt, Tolvai Reni szerint viszont igen.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András Fotó: Marton Szilvia - Origo

Később az énekesnő is felelevenítette a 3 évvel ezelőtt történt ügyet, de nem igazán emlékezett rá pontosan, ezért

ellentmondásba került korábbi vallomásaival.

Most az állította, párja nem bántalmazott senkit, csak a barátjáról próbálta leszedni a támadókat. Azt nyilatkozta, hogy rúgást nem látott, nem tudja maradt-e a földön valaki. Majd kijelentette azt is, hogy a sértetteket nem ismeri fel, ám később azt mondta, közülük vezettek ki valakit a szórakozóhelyről balhézás miatt.

Tolvai Reni Forrás: Instagram/Tolvai Reni

A bíró ezek után felolvasta Reni korábbi nyilatkozatait, és felhívta a lány figyelmét az ellentmondásokra. Még a nyomozati szakaszban az énekesnő azt állította, hogy szerelme önvédelemből megütött valakit, de biztosan nem keletkezett sérülése, valamint azt, hogy egy fiút a földre vittek és rúgták a fejét, de nem András és annak barátja, hanem ismeretlenek. Az eltérésekre Reni nem tudott meggyőző magyarázatot adni a lap szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.