Szabó Zsófi: "Folyton lesem azt, hogyan tudnék neki megfelelni"

Szabó Zsófi párkapcsolat videó szerelem műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető és párja, Zsolti bronzérmesként távoztak a Nyerő Páros villájából. Bár a kapcsolatuk nem szenvedett csorbát a műsor alatt, a közösségi oldalakon mégis sok támadás érte őket. 

"Nagyon sok olyan rajongók, követőm írt, akik csalódtak bennem. Ez nem mondom, hogy nem fáj, de nem igazságos. Elképesztő üzenetet kaptam, és rosszul esett. Sokan azt mondják, hogy ne foglalkozzak vele, de nem tudok nem foglalkozni vele. Elég volt abból, hogy véleményt formáljunk." - nyilatkozta Zsófi, aki néha tényleg kiakadt a kedvesére, mégis őt tartja a világ legjobb emberének.

"Nekem Zsolti a nagy Ő, folyton lesem azt, hogyan tudnék neki megfelelni" - mesélte a menyasszony, mellyel vőlegénye is egyetértett. "A műsor megerősített mindabban, amit eddig is gondoltam Zsófiról. Azt vártam, hogy több konfliktus lesz bent" - tette hozzá Zsolti, aki biztosan alig várja már a hétvégét, hiszen akkor állnak oltár elé szerelmével, Nyíregyházán.

Scarlett Johansson nagy dobásra készül: óriási siker lesz a halott vetkőzős fiúról szóló filmje http://www.life.hu/sztarok/20160927-scarlett-johansson-szineszno-a-rock-that-body-cimu-film-forgatasan.htmlA színésznő nevével fémjelzett film jövő nyáron kerül a mozikba. TV + Sztárok--Bangó Margit Schmuck Andorral állt összehttp://www.life.hu/sztarok/20160927-bango-margit-hamarosan-50-eves-evfordulot-unnepel-joban-van-schmuck-andorral-a-szive-szerelme.htmlA színpadon hatalmas virágcsokorral lepte meg Schmuck Andor a művésznőt, akikről nem is tudtuk, milyen jó kapcsolatot ápolnak! Az ajándéknak ezen kívül más apropója is volt: Bangó Margit hamarosan kerek évfordulót ünnepel! Erről mesélt a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak. TV + SztárokOrigoGoldie Hawn és Kurt Russel 33 éve együtt vannak: ez a titkuk!http://www.life.hu/sztarok/20160926-goldie-hawn-es-kurt-russel-33-eve-egyutt-vannak-a-szineszno-elarulta-mi-a-titkuk.htmlÖvék az egyik legrégebb óta tartó párkapcsolat Hollywoodban - a 70 éves Goldie Hawn nemrég elárulta, szerinte miért működik még a kémia kettejük között. TV + Sztárok--Meglepő képpel búcsúzott Király Linda a Sztárban Sztártól - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-whitney-houston-keppel-koszoni-meg-a-rajongoknak-kiraly-linda-a-szavazatokat.htmlA legutóbbi adásban Linda Whitney Houstonként tündökölt a színpadon. Búcsúzóul egy, a sztárral készült közös képet posztolt az énekesnő. TV + Sztárok--Végleg vége? Sarka Kata még a születésnapjára sem hívta meg Hajdúthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-sarka-kata-barataival-es-a-titokzatos-ferfival-unnepelte-szuletesnapjat-hajdu-peter-nem-volt-jelen.htmlArról szóltak a hírek, hogy szeptember 24-ig, Kata harmincadik születésnapjáig adott egymásnak időt Hajdú Péter és Sarka Kata, hogy megmentsék a házasságukat. Nos, a Blikk információi szerint Kata nem a férjével ünnepelt... TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo18 év után válik Fatboy Slimhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-18-ev-utan-valik-fatboy-slim-zenesz-es-felesege.htmlA 45 éves Zoe Ball és az 53 éves Norman Cook, ismertebb nevén Fatboy Slim 18 év után mondanak búcsút egymásnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.