Állítják: Damu Roland új barátnőjének abortusza volt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland színész életmódváltás apaság abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét alakul a botrány Damu Roland körül. Újabb nővel és egy terhességmegszakítással hozták hírbe a teljes életmódváltáson átesett színészt, akinek látszólag lövése sincs, miről van szó.

"Február 8-án elköltöztem a feleségemtől, nem élek párkapcsolatban" - reagált a meglepett Damu a legfrissebb lapértesülésekre. "Hangsúlyozom, jelenleg nincs párkapcsolatom. Megpróbálom minden szabadidőmet a kislányommal tölteni. Gyalázatosnak, szégyenteljesnek tartom azt a lejárató kampányt, amely mostanában ellenem zajlik. Nem tudom, hogy ki, honnan generálja. Még csak nem is ismerek olyan hölgyet, akinek abortusza volt, de még ápolónőt sem.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Már senki sem turkálhat a magánéletemben büntetlenül. Úgy élem az éle­tem, hogy felkelek, dolgozom, megyek a kislányomhoz, aztán jövök haza a színészházba. Ennyit tudok mondani a hírrel kapcsolatban.

És, hogy pontosan miről is van szó? Nos, egy állítólagos olvasó levélben arról tájékoztatta a Borsot, hogy Damu Roland újból párkapcsolatban él. A neve elhallgatását kérő forrrás azt is tudni véli, hogy a románc állítólag júliusban szövődött a Dagály fürdőben. A hírek szerint a hölgy, akivel a színész összejött, egy harminc körüli, kétgyermekes anyuka, aki állítja, megismerkedésük után egy-két héttel teherbe esett. A love storynak szakítás és abortusz lett a vége, amit egy angyalföldi magánkórházban végeztek. Az informátor szerint a hölgy épp ott dolgozik ápolónőként, és a beavatkozást maga fizette. A műtét után egy nappal viszont kibékültek.

Damu Roland így zárta nyilatkozatát:

"Ha bármi igaz lenne belőle, akkor azt elismerném, de nem igaz. Szerintem összetévesztettek valakivel. Hogy kerülök pont én képbe? Miért?" - értetlenkedett Roland a feltételezések kapcsán.

Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek, és gazdagok - ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Nótár Mary megtörte a csendet: őszintén vallott küzdelmes időszakárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-notar-mary-kuzdelmes-idoszakarol-vall-maganeleti-es-szakmai-problemakrol-panikbetegsegrol.htmlSokszor nem tudhatjuk, hogy a csillogás mögött milyen problémákkal kell megküzdeniük a hírességeknek, mint például Nótár Mary-nek. Az énekesnő most először és lehet, hogy utoljára vallott őszintén azokról a magánéleti és szakmai nehézségekről, amiken az elmúlt időszakban keresztülment. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huOrlando Bloom után kedvese, Katy Perry is pucérkodikhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-katy-perry-enekesno-levetkozott-egy-reklamban.htmlKaty Perry egy politikai kampányban mutat meg magából abszolút mindent. TV + Sztárok--Hoppá! Aniston férje, Justin Theroux is megszólalt Brangelináék válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-justin-theroux-vegre-elmeselte-hazassaganak-titkat-jennifer-aniston-szinesznovel.htmlÚj filmje kapcsán a színész az Entertainment Tonight című műsorban mesélt házasságáról. TV + Sztárok--BulvárRap: Istenes Bence elmondta, hogy ki a kedvencehttp://www.life.hu/sztarok/20160927-bulvarrap-hegyi-rolival-istenes-bence-musorvezeto-elmondta-hogy-ki-a-kedvence.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + Sztárok--Majka vadiúj tetoválásától elolvadsz!http://www.life.hu/sztarok/20160927-majka-zenesz-magara-tetovaltatta-fia-nevet.htmlÚjabb tetoválás díszeleg Majka testén, most azonban nem akármit varratott magára a rapper! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.