Molnár Andi Duna popsi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andi, a Szombat esti láz egykori táncosa gyönyörű idomokkal van megáldva. Nézzük, mi a titka...

Molnár Andiról köztudott, hogy tökéletes idomokkal van megáldva. Ez nem is csoda, hiszen a Szombat esti láz egykori táncosa mindent meg is tesz a szép test érdekében. Autó helyett minden nap bicajjal jár amíg az időjárás engedi, táncórákat tart és emellett még különböző extrém edzéseken is részt vesz. Utóbbiba Németh Máté kollégánknak is bepillantást engedett.
"A mostani edzés lényege, hogy extrém helyen sportoljunk.

Mi lehetne annál szebb, mint a Dunai panoráma kellős közepén sportolni?"

– mesélte lelkesen a gyönyörű táncos.-
Kedvenc gyakorlatom a kitörésben szökkenés, ami kiválóan erősíti a combot és a feneket."

Arra kérdésre pedig, hogy popsija formája az extrém sportoknak köszönhető-e, a következőt mondta:
"A popsim formája genetika! Ettől függetlenül, természetesen edzek rá és mindent megteszek azért, hogy a kor ne látszódjon rajta. ezt pedig különböző gyakorlatokkal teszem."

Molnár Andi: "A férfiak hétvégén elengedhetik a fantáziájukat"

Ugyan nem látszik rajta, de a gyönyörű táncosnő imádja a hasát, főzni azonban nem szeret. Ha gyorsan megvan, akkor oké, de sok időt nem szeret pepecselni vele.

Szívhez szóló, romantikus képet posztolt Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160927-az-eskuvojukkor-ultetett-farol-posztolt-romantikus-fotot-a-musorvezeto.htmlMegmutatta romantikus arcát a műsorvezető. Az esküvőjükön ültetett fáról posztolt képet Sebestyén Balázs. TV + Sztárok--Ezüstérmet szerzett az EB-n Sáfrány Emese!http://www.life.hu/sztarok/20160927-ezustermet-szerzett-a-legtanc-eb-n-safrany-emese.html Sáfrán Emese hónapokon keresztül gyakorolt élete egyik legnagyobb megmérettetésére, az alázatos munkának pedig meg is lett a gyümölcse: ezüstérmet szerzett a szexi sportolólány. TV + Sztárok--Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Állítják: Damu Roland új barátnőjének abortusza volthttp://www.life.hu/sztarok/20160928-damu-roland-szinesz-uj-baratnojenek-abortusza-volt-ezt-allitja-egy-nevtelen-forras.htmlIsmét alakul a botrány Damu Roland körül. Újabb nővel és egy terhességmegszakítással hozták hírbe a teljes életmódváltáson átesett színészt, akinek látszólag lövése sincs, miről van szó. TV + Sztárok--Szexi vérfarkassal akarta összehozni a húgát Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160928-britney-spears-taylor-lautnerrel-az-alkonyat-verfarkasaval-akarta-osszehoozni-a-hugat.htmlBritney Spears kerítőnőt játszott, és nem másra vetette ki a hálóját, mint az Alkonyat sztárjára, Taylor Lautnerrel. A vérfarkast alakító színész az énekesnő szerint nagyon beleillene a családjukba, és ezt meg is mondta neki! TV + Sztárok--Sarka Kata: "Végre nő lettem, és nem egy burokban élő kislány" http://www.life.hu/sztarok/20160927-sarka-kata-uj-eletet-kezdett-a-musorvezeto-szerint-egy-eros-no-valt-belole.htmlAz édesanya állítása szerint azok után, hogy különváltak útjaik Hajdú Péterrel, megkeményedett és egészen más nő vált belőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.