Ben Affleck besokallt: a válás mellett döntött a népszerű színész

Forrás: NORTHFOTO -
házasság párkapcsolat válás Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár még tavaly júliusban jelentette be, hogy tíz év után végleg különválnak útjaik. A hírek szerint most már biztos, hogy a békülés lehetősége kizárt a két sztár között. 

Nemrég még úgy tűnt, Ben Affleck az, akit sokkal jobban megvisel a szakítás, ugyanis több olyan fotó is készült róla, ahol rémes állapotban volt. Akkor még azt hittük, Jennifer jól van, ám a róla készült legfrissebb fotó ezt igencsak cáfolja: a színésznő jól láthatóan szomorú és komor. A hírek szerint nem ok nélkül: férje állítólag besokallt az utóbbi hetekben, így már biztos, hogy beadja a válási papírokat - írja az Intouchweekly.

Forrás: NORTHFOTO

A párt nemrég a gyermekeik iskolája előtt sikerült lencsevégre kapni, ahol jól láthatóan csúnyán összevesztek. A lap szerint Jennifer azon borult ki, hogy Ben jóval előrébb hozná a válást, hiszen szerinte már csak időhúzás az egész.

Nem ők az egyetlen sztárpár, aki búcsút int egymásnak

A TMZ úgy tudja, a válópert Angelina Jolie adta be szeptember 15-én, a bírósági papírok szerint kibékíthetetlen ellentét van a felek között, de a kapcsolatba nem lépett be harmadik ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.