Liptai Claudia: “Minden héten rettegek, hogy megszülök”

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Születés TV2 szülés Liptai Claudia Extrém Activity
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia mindenkit meglepett mikor bejelentette, kisbabát vár. A műsorvezető pocakja azóta már szépen gömbölyödik, amit hétről hétre láthatunk is a televízióban, ugyanis több műsorban is szerepel. Az Extrém Activityben bevallotta, retteg, hogy megszül.

Nem a pihenést választotta Liptai Claudia a várandóssága idejére, több műsorban is szerepel annak ellenére, hogy kismama. Az azért jól látszik, hogy olyan produkciókat vállalt, amiket nagyon szeret, hiszen mind a Sztárban sztár, mind az Extrém Activity sok vidámságot hoz a nézők, és a benne szereplők életébe is.

Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Claudia az újragondolt társasjáték műsorvezetője, itt a sztároknak sokszor nehezített terepen kell teljesíteniük a feladványt. Mészáros Árpád Zsoltnak például áramütések közben kellett mutogatnia, amitől mindenki szakadt a nevetéstől. Liptai Claudia pedig elárulta, folyamatosan attól fél, hogy meg fog szülni.

"Minden héten rettegek, hogy megszülök"

- mondta a műsorvezető, akit kisfia máris fogyókúrára fogott!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.