Hoppá! Taylor Swift és Calvin Harris újra együtt?

Forrás: Northfoto -
békülés sztárpár Calvin Harris Taylor Swift szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a sztárpár kapcsolata igen viharosan ért véget, a jelek szerint hajlandóak arra, hogy elfelejtsék a múltban történteket. 

Mint arról beszámoltunk, alig, hogy Taylor Swift és Calvin Harris szakítottak, az énekesnő máris másnál keresi a boldogságot. Két héttel azután, hogy szakított Calvin Harris-szel, a lesifotósok kiszúrták, hogy máris egy másik férfival csókolózott. Tom Hiddlestonnal körülbelül három hónapig tartott a szerelmük, mely a jelek szerint annyira nem viselte meg a csinos szőkeséget, hiszen újra az exe után ácsingózik - írja a TMZ.

Forrás: Northfoto

A lap forrásai úgy tudják, Swift és a skót DJ váltott pár békülő sms-t, miután az énekesnő és Hiddleston szétmentek. A hírek szerint egyelőre csak barátkozós üzenetekről van szó, ám lehet, hogy a pár még egyszer egymásra talál majd.

Micsoda mázlista! Taylor Swift megcsókolta rajongóját

Taylor Swift számára igazán feledhetetlenül sikerült a szombat este, melyet egy lelkes rajongó videóra is vett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.